Почетна / Кошарка / Звезда

Радоњић: Екипа још није уиграна, имамо обавезу да освојимо бодове

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да његова екипа још није уиграна, али да има обавезу да у предстојећој утакмици против Левског из Софије, освоји прве бодове у новој сезони Јадранске лиге
ФОТО: Д. Жарковић

Дуел против Левског је први ове сезоне. Звезда игра са нови тимом у АБА лиги. На старту су почели агресивно да праве тим, али су се због проблема које су имали окренули домаћим играчима, уз неколико странаца. Важно је рећи да смо више концентрисани на наше проблеме – рекао је Радоњић новинарима у Београду.

Црвена звезда у првом колу Јадранске лиге игра против Левског из Софије. Меч је на програму у петак од 19 у београдској хали Пионир.

Први степеник је Левски, желимо да освојимо бодове. Покушавамо да подигнемо физичку спремност играча, сви су у различитом степену уиграности. Нећемо користити меч против Левског да бисмо се тиме бавили. Играмо на нашем паркету и имамо обавезу да освојимо бодове – рекао је Радоњић.

Он је навео да је за његов тим најважније да гради игру и да буде најбољи када почне плеј-оф.

За нас је битно да градимо игру и стварамо слику која би требало да нас краси када почне плеј-оф, где треба да изборимо Евролигу и освојимо трофеј – рекао је Радоњић.

Он је додао да је немогуће очекивати да Немања Дангубић одмах буде на нивоу игара као пре повреде.

Немогуће је да Дангубић без трчања и само неколико тренинга буде на нивоу као пре повреде. Има још играча којима је потребно време и много рада – рекао је тренер Звезде и позвао навијаче да подрже екипу.

Када је реч о Бранку Лазићу, Радоњић је казао да је и њему потребно време, јер је тек у среду обавио први тренинг после месец дана паузе.

Радоњић је рекао да очекује да ће овогодишња Јадранска лига бити изузетно јака и занимљива.

Изгледало је да ће такмичење бити значајно слабије, али је очигледно да ће бити изузетно јака лига, јача. Лига ће бити интересантна, биће добрих мечева, чека нас занимљива сезона – рекао је Радоњић

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Delija
Sto more steni je sto covek zeni je bas to si meni ti i vise od ljubavi. Ne mogu da te ne volim, ne volim i da bez tebe zivim JER TI MI ZVEZDANA TECES U VENAMA. Sto mesec zvezdama sto vetar brezama bas to si meni ti i vise od ljubavi Ne mogu da te ne volim, ne volim i da bez tebe zivim JER TI MI ZVEZDANA TECES U VENAMA Sto reka obali Beograd Kosavi bas to si meni ti i vise od ljubavi Ne mogu da te ne volim, ne volim i da bez tebe zivim JER TI MI ZVEZDANA TECES U VENAMA.Ne mogu da te ne volim, ne volim i da bez tebe zivim JER TI MI ZVEZDANA TECES U VENAMA........
Cinjenica
FK Partizan je osnovan u Zagrebu, 4. oktobra 1945. Osnovan je kao mali vojni klub. Klub je tek kasnije dekretom JNA premesten u Beograd. Godinama su predsednici FK Partizana mogli da budu samo generali JNA. Fudbaleri (NOGOMETAŠI) su pre svega dolazili sa prostora danasnje Hrvatske, dovođeni su najbolji fudbaleri iz Hrvatske da igraju za Partizan. Rezultat takve politike bio je da su se među prvim vedetama Partizana našli Bobek, Zebec, Valok... Ubrzo je krenuo da izlazi i klupski magazin pod zanimljivim nazivom ''Partizanov vijesnik'' uprkos činjenici da se u Beogradu oduvek pričalo ekavicom! Jedna od prvih navijačkih grupa FK Partizan dolazila je iz Zagreba, naziv te grupe bio je "Zagrepćani". Kao takav, Partizan je vrlo brzo zadobio simpatije državnih struktura, oficira, generala pre svega kosovskih albanaca i sandžačkih muslimana koji su u Partizanu videli tada jedini pravi jugoslovenski klub. Što je i Fadilj Vokri, igračka legenda FK Partizana i prvi predsednik Fudbalskog saveza sam
sale
Samo si propustio da kažeš da je u nekom trenutku njihov predsednik bio i svima nama vazda "dragi" Franjica Tuđman! Ostalo je sve kako i treba. Dakle bitno je bilo da se napravi jedan izuzetno antisrpski klub (jugoslovenski) kako bi se srbi još malo podelili. E sad što to ovima sa lavora teško pada , šta da se radi? Istina je samo jedna.
Istina
Ja to vec tvrdim odavno...a njima je bitno jesmo li ili nismo FMP.
Povratak kralja PM#8
Nije on trener Crvene zvezde, Crvena zvezda je zamrznuta, nema ni trenera ni igrače, a izgleda ni navijače koji su prešli na navijaju za Crvenu zvezdu Telekom odnosno FMP koji je promenio ime.
Red Or Dead
Klinjo, idi u skolu i radi nesto pametno. Ne piskaraj gluposti ovde.
Delija
Mozda ce im pomoci vlada Hrvatske
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.