Почетна / Кошарка / Звезда

ЖУРНАЛ САЗНАЈЕ: Јанковић одлази из Звезде

Србин са канадским пасошем руководству црвено-белих најавио растанак
ФОТО: Д. Жарковић

Црвена звезда је током лета била врло активна на ангажовању појачања. На Мали Калемегдан су дошла шесторица новајлија - Мохамед Фаје, Били Барон, Мајк Цирбес, Мајкл Оџо, Душан Ристић и Стратос Перпероглу. Редове шампиона Србије напустили су Тејлор Рочести, Ален Омић и Матијас Лесор.

Како ствари стоје ни један од ова два списка није коначан. Вести да је Антић „препоручио” Тиодора говоре како у црвено-белом табору размишљају да у сезону уђу са дужим „ростером” који би могао да издржи напоран темпо такмичења.

Чињеница да је Барон задужио дрес са бројем дванаест, као и то да је нуђен на тржишту, говоре да ће и Перо Антић потражити нову средину. И док следећи корак првака Европе са Олимпијакосом и Фенербахчеом није известан, добро обавештени извори блиски шампиону тврде да је Стефан Јанковић одлучио да промени клуб.

Србин са канадским пасошем, који је у КЛС лиги имао просек 7,9 поена и 3,7 скокова, а у регионалном такмичењу 5,5 поена и 3 скока, тренутно се налази у Торонту и разматра шта је најбоље за његову каријеру.

Није тајна да није пресрећан због минутаже коју је имао лане, а после довођења неколицине високих играча уверен је да ни следеће године неће имати прилику да игра. Руководству клуба је већ најавио да ће искористити могућност за растанак, кад ће то бити озваничено, још се нагађа. 

Коментари42
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zorge
Moguc dolazak Jankovica, uz Pecarskog u reketu, otvara mogucnost da Partizan dovede kombo 1-2 sutera. U narednih par dana bice jasnije oko Jankovica, mada se suska da je vrlo blizu potpisivanja ugovora..
Che
Da mi poklone Jankovica i Simanica ne bi ih voleo u Partizanu. Kada je Radanov u pitanju voleo bih da dodje jer je dobar momak. Medjutim, to vise nije on supertalentovani Radanov. Cujem da ga CZ ove godine planira kao trecu opciju na krilu. Zaista mu zelim mnogo srece gde god da igra.
nemam pojma
Radanova NEMA na spisku njihovih igrača ni na oficijelnom sajtu oba čovićeva kluba, ni na ABA sajtu, a ni na Evrokup sajtu. Nema ga ni među igračima koji su otišli, ni koji su ostali. Jako čudno. Slično je sa Fićom Čovićem. Igranje za rezervni klub, znači njegovu stagnaciju i nepovratno izgubljenu godinu, a ako bi bio 12 igrač, što sumnjam, ne bi se baš naigrao. Osim 8 stranaca, ima mesta za četiri domaća. Tu su sigurni Lazić, Dobrić, Davidovac i Ristić. A šta je sa Kešeljom? Ne znam što čović kuka za Jankovićem, kad je uzeo dve četvorke strance i doveo tri petice. Time je Jankoviću, ali i Jovanoviću, Apiću, Simaniću, zatvorio vrata razvoja. Pa neće valjda igrač od 25 godina da se zadovolji igranjem u razvojnom timu bez navijača. Koji ne igra evropska takmičenja. I Nenadiću, Lazareviću, Jeremiću, Potu, bi najbolje bilo da pobegnu glavom bez obzira.
TO TI JE ONAJ RAD
IGRAC ODLAZI ALI NE MENJA HALU HOHOHOHOHOH
Yugo
Da budem iskren, a to je da ne zelim Jankovica u Partizanu. Momak se proslog leta dosta ogresio i kao onaj PetarR., polakomio za koju saku dolara (evra) vise i potpisao za covicev klub. E sada taj Petar je nestao sa kosarkaske mape Srbije, a ja ne zelim ( mada je moguce ako raskine sa cz i ode negde gde ce cak i manje igrati nego u cz) da se isto desi Jankovicu. Ali nikad ne reci nikad, nekolimo dolara vise i tu je kraj price. Mislim da je momak razumeo da je pogresio i da ce sada sve da ucini da se dogovori sa cz, da ga puste da ode, a gde ce, ja mislim (ako ne ode u Partizan) da ni on sam pojma nema. Pozdrav.
nemam pojma
Od čovićevih igrača najradije bih voleo da vidim Radanova u KKP. Oni su ga izgleda otpisali a nama bi super došao. Oni žele izgleda instant uspeh, zato su nagomilali strance u tridesetim godinama. Pošto drže ligu, verovatno će menjati pravilo o strancima, ili što je još gore, davaće im državljanstvo kao Enisu prošle godine, da bi ga nakon toga oterali. SRAMOTA OD KLUBA I POLITIČARA KOJI SU IM POMAGALI U TOME!!! Svojim postupcima zgade se svakom normalnom čoveku.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.