Почетна / Кошарка / Звезда

Џо Регланд нови плејмејкер Звезде

Уговор са бившим играчем Локомотиве је потписан на једну сезону, уз могућност наставка сарадње
ФОТО: kkcrvenazvezda.rs

Амерички плејмејкер Џо Регланд, ново је појачање КК Црвена звездa! Бивши бек Локомотиве из Краснодара, потписао је са црвено-белима уговор за такмичарску сезону 2018/19. уз могућност продужетка сарадње.

Регланд (28) рођен је 11.новембра 1989.године у Масачусeцу, висок је 184 центиметра.

Након колеџе каријере (Плејт и Вичита Стејт) од 2012. године гради европску каријеру кроз Мурсију, Канту, Армани, Пињар Каршијаку, италијански Авелино и Локомотиву са којом је прошле сезоне освојио куп Русије и играо финале Еврокупа. У Русији је имао просек од 12 поена и четири асистенције по утакмици, играјући у Еврокупу и ВТБ лиги.

Одликује га изузетна брзина, агресивност и добар преглед игре, а  његовим доласком Црвена звезда је добила искусног организатора игре, који ће подићи квалитет тима на још виши ниво.

До званичне промоције и старта припрема, биће објављено и који ће број амерички бек носити на дресу црвено-белих.

Регланд је након Перпероглуа, Барона, Оџа, Цирбеса, Фајеа, Ристића, седмо појачање црвено-белих у овом прелазном року.

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

bata mare
Kompleksi se ne lece. Zgazi ih sve.Prst na celo bato!
Много добар гробар
Брутално смо ове сезоне јачи од ФМП - 1 и ФМП -2!
Ko je jači
Za Zvezdu navijam i voleo bih da smo doveli dobre igrače ali nisam optimist. Nadam se da ćemo oživeti Cirbesa i tako imati dominaciju u reketu. To je jedina slamka spasa. U igrače stare preko 30 godina ne mogu da se uzdam. Lazić, Dobrić, Davidovac moraju imati svoje uloge, makar kao prošle godine. Više bih voleo da su umesto ovih stranaca šansu dobili Radanov, Simanić, Nenadić i Uskoković. Podsetiću da Radanovu i Simaniću na kraju sezone ističu ugovori i ako ne dobiju šansu iz Zvezde će otići kao slobodni igrači. Ako je Ristić pojačanje pozdravljam njegov dolazak. Nisam pratio koledž ligu u kojoj je igrao ali neki tvrdi da ga je ovaj "Grobarski EASY" nadigravao. Ne verujem da će Odžo imati ozbiljnu ulogu. Budućnost i Cedevita su bolji nego ikad. Iako smo jači razlika nije kao ranije. Grobare ne volim, ali Zagorac i Marinković mogu da budu ubitačni, Gagić i Veličković imaju svoje uloge. Naravno nisu bolji od nas, ali razlika je manja nego prethodnih godina.
Стари Делија
Много си погрешио сајт. Пробај на вицеви дана.
Прикажи још одговора
rade jovanovic
regland je odlican igrac i pravo pojacanje za zvezdu.
THE COMSAT ANGELS
Odlično pojačanje ,mislim da Zvezda nije imala boljeg pleja od davnina.Kakav Tiodor i gluposti.Ovaj je super igrač.Mislim da Zvzda nije nikad imala jači sastav po imenima do ove godine.Ozbiljan klub i ozbiljna pojačanja.Sa Davidovcem i sedam stranaca mislim da će ove godine sve osvojiti.Grčki trener Tomis će biti dobar.
Optimist
Sto je babi milo to joj se i snilo!
maaa idi begaj
zvezdo gazi, kidaj i lomi drzavni budzet....deca nemaju gde da se lece ali daj narodu hleba i igara, to je vazno...
ZOKS
Ljudi, ima li ko možda jači, pitam se ko može da prodje ispod - 25 koševa protiv ovih vanzemaljaca. Biće mnogo radosti ove sezone !

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.