Почетна / Кошарка / Звезда

Томић: Пришла су ми двојица и пљувала ме директно у лице и опет нисам реаговао... Хтели су да добију титулу, а да не играју кошарку

Нова Година је прошла, прошло је време давања поклона, па им нећемо поклањати ни титулу - навео је стратег Црвене звезде
ФОТО: Н. Неговановић

Када је све прошло - проговорио је и тренер Црвене звезде Милан Томић. Приликом гостовања на РТС-у навео је да је до сада ћутао јер је покушавао да буде миран и да своје емоције не пренесе на играче, желео је да им у жижи буде кошарка, и да избаце из главе дешавања која могу да се десе ван терена, судијске одлуке...

Посебно се осврнуо на Подгорицу, дешавања од доласка на аеродром:

- Возали су нас сат времена около-наоколо, како бисмо што касније дошли у хотел, чак смо закаснили и на вечеру. Бацали су петарде око хотела да не можемо да спавамо.

Потом се окренуо ка дворани Морача:

- Од уласка на терен догодио се физички обрачун. Мене су на полувремену спречили да уђем у тунел. Пришла су ми двојица и пљувала ме директно у лице и опет нисам реаговао. Нападали су играче, гађали су чланове Звездине управе... Хтели су да добију титулу, а да не играју кошарку.

Није заборавио ни на противничке играче:

- Норис Кол је феноменалан играч, играо је у НБА, а у целој серији три пута је лактом ударао наше играче... То им није било довољно, па су покушавали да добију титулу, а да не играју кошарку. Ми смо са 100 разлике победили Будућност у Београду, играли смо феноменално. Нова Година је прошла, прошло је време давања поклона, па им нећемо поклањати ни титулу.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Antonije
Kakav čovek, takav trener!
samo kazem
Jel Grobari cemu tolki kompleksi od malog kluba iz predgradja?
trigger2
Tek sam danas konkretno video sta se desavalo na prvoj utakmici u Moraci prilikom ulaska igraca na teren. Znaci igraci po izlasku iz tunela prolaze pored linije ljudi, sacinjene od fotografa i sluzbenih lica i u toj liniji stoje 4 coveka koja su pljuvala igrace Zvezde dok je 5 pravio pokret kao da se zalece na njih. Ova 4 ih ocigledno pljuju. To sam tek danas video. Dok mi je bilo malo ali samo malo krivo sto smo njihovim igracima uterali strah u kosti i tako osvojili titulu, sada mi uopste nije. Posle snimka, drago mi je sto su im igraci prosli tako kako su prosli. Sve po zasluzi.
kole
jesi gledao to isto i za utakmice u beogradu?
Marko
Trebali ste ih dotuci u trecem mecu i zavrsti sa titulom protiv njih...pa neka se onda bune,ovako ste im dali krila da pljuju kosarku i ZVEZDU...
ćela
Neka ih vođa ubaci u ligu sa braćom šipcima i eto im titule !!!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.