Почетна / Кошарка / Звезда

Перпероглу: Преговарам са Звездом, не знам шта ће бити

Дерби Партизан – Црвена звезда упоредио је као атински између Панатинаикоса и Олимпијакоса
ФОТО: Н. Неговановић

Искусни грчки кошаркаш Стратос Перпероглу потврдио је да још увек преговара са Црвеном звездом око новог уговора, али да није сигуран да ли ће остати.

Бившем крилу Панатинаикоса, Олимпијакоса и Барселоне завршетком сезоне истекле су обавезе према црвено-белима, али постоји могућност да се настави сарадња.

- Истекао ми је уговор, али се и даље воде разговори. Још не знам шта ће се догодити - рекао је Перпероглу за грчку Газету.

Перпероглу, који је због повреде пропустио финиш сезоне и Суперлигу, каже да је задовољан због освајања титуле првака АБА лиге и Србије.

- Освајање Јадрана био је главни циљ како би се клуб вратио у Евролигу. Све друго био би неуспех за Звезду - рекао је Перпероглу, истичући атмосферу у хали „Александар Николић“ на великим утакмицама као најбоље искуство у каријери, иако је носио дрес два грчка великана.

Дерби Партизан – Црвена звезда упоредио је као атински између Панатинаикоса и Олимпијакоса.

- Те утакмице су посебне, постоји притисак. Ствар је у томе да када сте странац ствари су мало другачије, у смислу да не слушате радио и не читате новине. Зато је притисак у Грчкој био већи него у Србији. За локално становништво то је логично иста ствар.

Говорећи о сарадњи са тренером Миланом Томићем, каже да је била беспрекорна.

- Било је веома добро, знамо се из Олимпијакоса још (Томић био асистент прим. аут). Помогао ми је да се прилагодим и играм добро током целе сезоне. Држао ме је да будем свеж - закључио је 35-годишњи кошаркаш.

Живот у Београду описао је као веома леп и као град у коме се живи за спорт, што говоре и слике првог тенисера света Новака Ђоковића на сваком кораку, истакао је Перпероглу.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

puni bili
Stratos ubica laktaske DinamikIgokeje!
Željko Pavlović
Ne sviđaš mi se.
Pera Detlic @ Zeljko Pavlovic
A da li ti se svidja Odzo?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.