Почетна / Кошарка / Звезда

Црвена звезда раскинула уговор са Пауновићем

Пауновић је прошле сезоне наступао за ФМП из Железника и на 11 утакмица у АБА лиги има у просеку три поена, уз по 0,7 скокова и асистенција
ФОТО: АБА лига

Кошаркашки клуб Црвена звезда споразумно је раскинуо уговор са талентованим беком Зораном Пауновићем, саопштено је данас на сајту првака Србије и АБА лиге.

Пауновић је прошле сезоне наступао за ФМП из Железника и на 11 утакмица у АБА лиги има у просеку три поена, уз по 0,7 скокова и асистенција.

- Црвена звезда жели пуно успеха и добро здравље Пауновићу у наставку каријере - наводе црвено-бели.

Уговор са 19-годишњим кошаркашем раскинут је три године раније у односу на потписану сарадњу прошлог лета.

Пауновић је истог лета био првак Европе са јуниорском репрезентацијом Србије на шампионату у Летонији.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sima sever
Da li neko zna u kom klubu Paunovic nastavlja karijeru?
Dex
Jeste grobar
Draki
Izgleda da je grobar...
Dex
Jeste grobar. Ali to se znalo

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.