Почетна / Кошарка / Звезда

Давидовац: Зна се шта је потребно да урадимо да дођемо до бодова

Кошаркаши Црвене звезде отпутовали су у Словенију где их сутра од 18.00 очекује меч трећег кола АБА лиге против екипе Крке
ФОТО: Д. Стјепановић, В. Марковић

Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић рекао је данас да његова екипа у предстојећем мечу против Крке мора да одигра чврсто, без падова и концентрисано ако жели да упише победу.

- Очекује нас утакмица са екипом која је у прошлом колу савладала Задар као гост и која је редован учесник регионалног такмичења. У овај меч улазе без притиска. С друге стране, ми смо након тешке утакмице у Тел Авиву морали брзо да се окренемо припреми ове утакмице и то је ритам који ће бити уобичајен у наредном периоду - рекао је Томић за клупски сајт.

Кошаркаши Црвене звезде отпутовали су у Словенију где их сутра од 18.00 очекује меч трећег кола АБА лиге против екипе Крке.

- У Новом месту морамо да одиграмо чврсто, без падова, концентрисано и да тако дођемо до бодова у гостујућој хали која је мала, али у којој атмосфера пуно значи играчима Крке.

Обе екипе након прва два кола имају по победу и пораз.

- Нисмо имали пуно времена да се припремимо за овај меч, али бићемо спремни и да се не понављамо, зна се шта је потребно да урадимо да дођемо до бодова - да одиграмо добру одбрану, да играмо агресивно, да контролишемо утакмицу, чиме бисмо дошли до победе и у доброј атмосфери наставили даље, јер нас брзо након тога очекују нови изазови - рекао је кошаркаш Звезде Дејан Давидовац.

Екипа Звезде се одмах након утакмице враћа се у Београд, а онда следе две утакмице у којима ће црвено-бели бити домаћини. Прво Барселони у четвртак у хали "Александар Николић", а онда и екипи Мега Бемакса у недељу у оквиру четвртог кола АБА лиге.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mosquito
Zna se. treba da se nakrkate.
TARGET - META - CILJ
Oprostićemo vam ove godine sve jer tim ne vrijedi ništa.Takođe i trener.I ako ništa ne osvojite bar promjenite sve strance sem možda Gista ...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.