Почетна / Кошарка / Звезда

Саша Обрадовић нови тренер Звезде?

Обрадовић је у три наврата носио дрес Црвене звезде са којом има две титуле шампиона
ФОТО: EPA/SPYROS CHORCHOUBAS

Нови тренер кошаракша Црвене звезде могао би да буде Саша Обрадовић, објавио је портал косарка24.ба, преноси Танјуг.

Како се наводи, преговори између Обрадовића и клуба са Малог Калемегдана су „већ у поодмаклој фази и ускоро се може очекивати да се озваничи договор Звезде и бившег кошаркаша тог клуба“.

Обрадовић има уговор са екипом Монака, а у тренерској каријери водио је Албу, Локомотиву, Туров и Доњецк.

Обрадовић је у три наврата носио дрес Црвене звезде са којом има две титуле шампиона.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

THE COMSAT ANGELS
Najbolje ikad rešenje za trenera ZVEZDE.Najbolji naš trener u poslednjih 20 godina.Ako ga dovedeš Čoviću opraštam ti sve budalaštine koje si radio sa trenerima.Meni je bitno da nam trener bude SRBIN a ne neki tamo radonjić ili šakota.Sa njim nam više niko ništa ne može jer će napraviti EVROPSKU ZVEZDU.Pa čak i napad na ligu šampiona.
sakvos
"Ćelo",pa nisi se gadio kada su zvezdini košarkaši prelazili u Partizan!Saša Obradović zvezdaš i profesionalac i svakako je pravo rešenje za Zvezdu!
Bila jednom CZ
Niko ne može da zabrani kako će FMP da se zove.
Припала ти мука
Партизанова адреса је увек била Хумска 1, а те ваше измишљотине пишите на Рсб форуму.
Zepter
Ajd bre grb ste menjali od 97 ste se zvali Zepter i u grbu vam stajalo zepter. A ovamo pricate nekome o moralu grb je svetina a vi ste na dresu nosili tudji grb zbog para...brukaaaaaa
Прикажи још одговора
ćela
To je onaj "veliki" zvezdaš , koga je Zvezda lečila u inostranstvu, a on u znak zahvalnosti otišao u Budućnost !!!!! Gde ih bre sve takve nalazite ????
Samson@Севера део
Obradovic je jedini trener sa kojim Zvezda moze da udje u prvih 8 u Evropi, a uz eventualnu dobru kupovinu u prelaznom roku i uvek potrebnu dozu srece, mozda da prodje i dalje u krug timova koji su za nju do sada bili u domenu fantazije. Posto vec toliko volis Radonjica, sve su prilike da ces ga i gledati na klupi Zvezde iz tri razloga: prvo jer ga niko nece iako je mesecima slobodan trener, drugo jer Obradovic ne voli da mu se bilo ko mesa u posao a to je u suprotnosti sa Covicevim shvatanjem kosarke i trece Obradovic ima jak ugovor sa Monakom i pitanje koliko je spreman da izadje iz njega, mada se prica da ima izlaznu klauzulu ako prelazi da trenira evroligasa. I jos nesto za tvoju informaciju: ne navijam ni za Zvezdu ni za Partizan. Iz prostog razloga sto za tako nesto nemam ni licni ni finansijski interes. A ti ako mislis suprotno neka ti je sa srecom u lovu na vestice, pa ako neku ulovis, ti nam se ovde brzo pohvali.
Slave
Sve ok.ali po cemu je Gurovic lojalan Zvezdi?Takvih lojalnih ima na svakom koraku
Прикажи још одговора
Željko Pavlović
Može.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.