Почетна / Микс

Са Журналом БЕСПЛАТНО у јагодински Аква парк!

Нова акција за наше читаоце, са примерком Спортског журнала од среде слободан улаз у јагодински водени рај!
ФОТО: Н. Неговановић

Лети је прекрасан објекат јагодинског Аква парка незаобилазна дестинација свих ђачких и других екскурзија, свакако је најпосећенији објекат у Србији ових врелих дана.

Уместо 500 динара, посетиоци поморавске лепотице, уз примерак Журнала, на овим пакленим врућинама, плаћали су улазницу само 200 динара.

Руководство Аква парка се није зауставило на томе већ је припремило нови - невероватни дар нашим читаоцима. Свакоме ко данас дође у јагодински рај за водена уживања и понесе примерак данашњег броја Спортског журнала Аква парк је омогућио бесплатан улаз!

Разноврсност и бројност гостију Аква парка може се видети на паркингу, који је бесплатан, а на њему има места за 1.200 возила, а аутомобила из свих крајева Србије и иностранства.

Многе породице из Војводине користе седмодневне одморе у Јагодини и море су замениле боравком у Јагодини.

Ништа им не недостаје, леп провод преко дана на многобројним базенима Аква парка, у вечерњим часовима филмске, позоришне представе и гостовање популарних звезда естраде, а и многобројни спортски догађаји.

Ресторан у парку и оближњи хотели су на располагању туристима, али и многим екипама које се припремају на спортским теренима ЈАСС-а.

Кик боксери Португалије, млади кошаркаши из Русије, фудбалери Срема, Јагодине, голман Рајковић, кошаркаш Црвене звезде, најбољи такмичари Србије у боди билдингу дивили су се лепотама овог објекта.

Хала спортова, градски стадион и однедавно модерна стрељана, стаза за картинг, тениски комплекси, сала за борилачке спортове, шах клуб и одмаралиште у Буљарицама, све је то у надлежности Јагодинског спортског савеза, а први човек Зоран Глигоријевић домаћински води рачуна да сви ови објекти буду на располагању спортистима и они их користе без надокнаде.

Руководство Аква парка планирало је многе пратеће манифестације, промоција Боди билдинга, избор мис бикинија и Игре на води, одржан је и традиционални митинг „Мирослав Ковачевић Геза”, у спомен на човека који је био и остао синоним за пливање у Јагодини.

Аква парк, Градски стадион, хала спортова, стрељана, тениски терени и други објекти препуни су спортских дешавања, тако да посетиоци Аква парка имају прилике да погледају и неки спортски догађај.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.