Почетна / Микс

Дарја Клишина: Ивана Шпановић - права звезда

Једноставна, а тако лепа, са косом везаном у реп, спортски одевена, давала је сјај, прилично сивој Загребачкој улици. Дарја Клишина, Рускиња, успешна у атлетици, али и другим пољима које су јој управо спортски успеси и лепота отворили.
ФОТО: Н. Неговановић

За оне који су пропустили у суботу је у дворани на Бањици победила на другом Међународном митингу и најавила љуту битку са нашом атлетском краљицом Иваном Шпановић.
Признала је Клишина, да је Шпановићева, не само у дресу, по успесима и резултатима на стази, већ и као човек, дама – сјајна:

- Познајемо се десет година. Звезда је у Србији и Европи, страшно ми се допада стил који негује последњих неколико година. Ради на себи, промовише и брендове. Погледам понекад њене друштвене мреже. Мења се стално, увек се труди да ради нешто са својом косом, гардеробом, стилом. Мислим да сада изгледа најбоље.

СИСТЕМ СПОРТА У СРБИЈИ ЗА СВАКО ПОШТОВАЊЕ

Није штедела похвале на рачун спорта у Србији, уређења истог, висина које су досегли наши спортисти:

- Колико ми време дозвољава, толико и пратим спортове и дешавања и на другим теренима у дворанама. Прво, Србија има сјајне, врхунске спортисте, а у кроз разговоре сам схватила да је и систем спорта за велико поштовање. Кључ је заправо у томе што је ватерполо ас Вања Удовичић на позицији министра. То је сјајно за ваш спорт, јер ко боље зна како да реши проблеме од бившег спортисте, при чему је његова посвећеност послу додатни квалитет. Радује ме сазнање да се доста се ради и улаже у децу, у школски спорт, да постоји много клубова за клинце у којима могу здраво да одрастају, да имају здраву будућност, без обзира да ли се определили за моју атлетику или неки други спорт. Ако гледају, Ивану, Ану, Новака, или ево Топа (Драгутина Топића), имају шта да науче и виде шта су праве вредности. Имате лепу спортску будућност.

 

У ексклузивном разговору са нашом колегиницом Александром Милосављевић открила је и једну од њених највећих љубави.

- Родитеље које обожавам и који су ми највећа подршка напустила сам са 13 година када сам ушла у машинерију која се зове спорт. Они су битан део мог живота, а кроз све то се и спорт прожима. Спорт ме је такође васпитао, постао је стил мог живота, то није мој хоби нити посао, већ љубав. За здравље, за карактер за сваки импулс који осетим. Не знам, баш сам посвећена спорту, ваљда се зато све своди на једну те исту тему.

 

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.