Почетна / Микс

Делије однеле пакетиће деци на Косову и Метохији (ФОТО)

Звездини навијачи, Делије, познати су по бројних хуманитарним акцијама за помоћ српском народу на Косову и Метохији.
ФОТО: СД Црвена звезда

У сарадњи са Спортским друштвом Црвена звезда, представници навијача црвено-белихи генерални секретар спортског друштва Игор Милојевић су посетили српске енклаве између осталог Грачаницу, Партеш...

- Као и увек било је и свечано и емотивно. Још једном смо показали нашој браћи на Косову да нису сами и да у сваком тренутку имају нашу подршку – рекао је генерални секретар Игор Милојевић напомињући да акцијама помоћи Србима у јужној покрајини нема краја.

Деци је у српским енклавама подељено преко 2000 новогодишњих пакетића.

 

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Жељко Павловић
Super.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.