Почетна / Микс / Атлетика

Сензација у комшилуку: Сандра Перковић напушта Хрватску

Сандра Перковић размишља о одласку из Хрватске. Најбољу спортисткињу наших комшија и једну од најбољих атлетичарки света на то је навела понуда коју је њен тренер Едис Елкасевић добио из иностранства
ФОТО: ЕПА/Мартин Дивишек

О одласку размишља како би била уз тренера поред кога је остварила највеће успехе.

Не осуђујем га, овде ради за нешто мање од шесто евра месечно. Одлучио је да потражи судбину на неко бољем месту – објаснила је Сандра Перковић на конференцији за медије уочи почетка сезоне и одласка у Стокхолм на митинг Дијамантне лиге 30. маја.

Следеће године су Олимпијске игре у Токију.

Мој цели свет усмерен је ка том догађају. Постоји могућност да одем за Едисом Елкасевићем, али то не би било добро ни за мене ни за Хрватску – истакла је Сандра, не откривајући која је држава њена могућа нова дестинација.

Едис, тренер у загребачкој Младости, на списку је врхунских тренера Хрватског олимпијског одбора и прима новац за рад са сјајном дискашицом, нешто мање од 3.000 евра. Плата о којој Перковићева прича вероватно се односи на његова примања у клубу.

Њих двоје су у вези од 2012. Едис је некад бацао куглу. После прекида сарадње 2013. године са стручњаком Иваном Иванчићем Елкасевић је преузео улогу Сандриног тренера.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.