Почетна / Микс / Атлетика

Бомба прелазног рока: Синанчевић у Звезди

Бацач кугле Армин Синанчевић прелази у Црвену звезду! Ово је „Журнал“ сазнао из поузданих извора
ФОТО: ЕПА/Јахиа Архаб

Експлодирала је бомба прелазног рока, пре него што је он и почео (ове године је од 18. до 23. новембра).

Једини наш финалиста Првенства Света у Дохи 3. октобра, радиће убудуће с Драганом Перићем, рекордером Србије у својој дисциплини (21,77 м). Тренира љтлетику само четири године, током којих је био је члан Полета из Пријепоља и ученик Саве Пушице.

У последњем интервјуу за наш лист ова момчина од 1,92 м висине и 136 кг мишићне масе, најавила је да спрема ускоро промене у каријери.

Многи су желели да виде колоса у својим редовима, што је и логично. Има 23 године и ове је напредовао од 18,93 м до 21,51 м, колико је бацио у квалификацијама у Катару, најдаље тамо где је и кад је било најпотребније, што је одлика великих такмичара.

С обзиром на све споменуте моменте, вероватно је реч о једном од највећих талената на планети тренутно.

Причало се да ће у Топ џамп, па да ће радити у Сремској Митровици с Данилом Кртинићем, tренером наше рекордерке у бацању диска Драгане Томашевић, yаинтересован је био и београдски Партизан, али се овај звездаш определио за најдраже боје. 

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

SCHEFIELD
Velika bombastična vijest ,čovjek koji baca kuglu 2 metra manje od svjetskog rekorda.I dragana tomašević koja se ne može plasirati u finalu bacanja diska.Smiješno.
Ilija Ikic
Prvo nije dva metra nego dosta manje. Drugo svaki rezultat preko 21 m. je svetski rezultat. Treće Sinančević je obe godine imao 14-15 rezultata na svetu, što je u bacanju kugle izuzetan uspeh, pored Amerikanaca, Poljaka, Novozelanđana i ostalih. Ako se pogledaju bacači rođeni psole 1995. godine Sinančević je treći na svetu, a drugi u Evropi.
ret
da se malo razumes u atletiku, znao bi da baciti 2 metra manje od svetskog rekorda predstavlja svetski vredan rezultat

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.