Почетна / Микс / Борилачки спортови

Боксери Радничког шампиони, Лозница предала меч на 0:6

Боксери Радничког нови су шампиони Србије, након што им је Лозница предала мајсторицу у Смедереву, при вођству Београђана 6:0
ФОТО: М. Антић

Боксерима са Црвеног крста ово је девета титула у историји, прва у Србији и то у години када СД Раднички слави 100. рођендан.

У првом мечу у Лозници било је 10:4, док је Раднички победио у Београду 8:6. У мајсторици одржана су само три меча.

Резултати: До 57 килограма: Вељко Глигорић - Семиз Аличић 2:0 До 63 килограма: Павел Федоров - Ненад Јовановић 2:0 До 69 килограма: Вакхид Абасов - Адем Фетаховић 2:0

Нису одржани мечеви: До 75 килограма: Виктар Џиахкевич - Сандро Полетан До 81 килограм: Владимир Мирончиков - Милан Тошић До 91 килограм: Андреј Батурев - Сергеј Хорсков 91+ килограм: Сергеј Калчугин - Душан Велетић.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drle
Sramotno suđenje, mladi Loznički momci su dobili šamar i unazađena im je karijera,,,, ne podržavam Risimića što ih je povukao, on bi trebao u Trstenik da se vrati! Podrška Neši Borovčaninu, ipak je Loznica njegov klub,,, mnogo je truda uložio.... Loznica je večiti šampion šminkeri i foliranti iz Beograda!
sudija
Savez je dužan da obezbedi sudijama sudjenje bez pritiska. Ne želi ili ne može?
Wellington
Boks je ionako skrajnut sport u Srbiji. Sport koji je pred gašenjem, a BK Loznica je jedan od retkih klubova koji i dalje postoji i pokušava da nešto uradi. Ima podršku grada što je jako retko. I šta se onda događa? Radnički sa Crvenog krsta angažuje rusku legiju da boksuje za klub. Šta smo time dobili? Radnički dobio bezvrednu titulu, a Srbija izgubila mlade boksere koji posle ovakve bruke neće imati motiva da nastave sa boksom. Radnički dobio bezvrednu titulu, izgubio srpski boks. Gospoda iz saveza neka se zapitaju gde su im BK Dušan Staničkov iz Sombora, BK Goša iz Smederevske Palanke, BK Dubočica iz Leskovca, BK Mačva Šabac i drugi klubovi iz Srbije.
lazar matić
- Gledao sam samo prvi meč u Loznici i video da je kod njih vrlo malo domaćih boksera. Uglavnom su iz Bosne i Ukrajine. U čemu je onda razlika ?
trnina
Bruka i sramota za boks. Ako sudije odlučuju ko će biti šampion u fudbalu, što to rade u boksu. Od tri borbe dve su pripale lozničanima, a sudije dadoše sve Radničkom. Ne opravdavam potez BK Loznice ali mogu da ih razumem, jer ko šiša klub iz provincije. Sram bilo BS SRBIJE.
Dzo istina
Zbog ovakvog sudjenje nećemo imati boksera na olimpijadi u narednih 30 godina!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.