Почетна / Микс / Борилачки спортови

Tренер рекао што мало ко сад сме: Знам да је много вас планирало нови живот после Токија

Пробајте да нађете снаге, жеље и мотива да изгурате још једну годину - каже Јовић
ФОТО: Н. Неговановић

Трофејни теквондо тренер Драган Јовић, поводом ситуације настале одлагањем Олимпијских игара за 2021. упутио је поруку која заслужује пажњу.

Преносимо је у целини:

- Поштовани спортисти,тренери, спортски радници и сви ви који сте били њихова подршка свих ових година,

Здравље спортиста и свих људи је на првом месту.

Главу горе људи, 2021. је ту пред вратима.

Знам да су многи планирали да се опросте од националног дреса ове године после ОИ. Не мислим само на Милицу из нашег спорта.

Знам да је много вас планирало нови живот после Токија.

Породица, деца, нека нова професинална промена... Јасно је да ово мења много тога.

Пробајте да нађете снаге, жеље и мотива да изгурате још једну годину, а онда да

покажете колико сте били спремни и за каква све достигнућа.

Великом вером у себе, своје знање, свој таленат и жељом да то покажете на највећој спортској смотри какве су Олимпијске игре сигуран сам да ћете отићи у спортску пензију задовољни и испуњени.

Овај осећај празнине који имате сада, напуните жељом да будете још бољи 2021.

Сви смо у истом лонцу. Читав свет.

Ко ће успети да ово превазиђе?

Наравно, само најјачи али и они који ће имати подршку коју су имали и до ове ситуације.

Подршку која их је довела до врата Токија, која је била ветар у леђа све ове године, родитељи, емотивни партнери, супружници, тренери, стручни тимови ,државне институције, спонзори.

Све вас који сте наше спортисте тако здушно подржавали молим вас погурајте и прогурајте и ово зло време и будите део тима Србије и 2021.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.