Почетна / Микс / Формула 1

Хамилтон признао да је репер у песми Кристине Агилере

Шестоструки шампион Формуле 1 возач Мерцедеса Луис Хамилтон признао је да је као репер под именом XНДА учествовао у песми Кристине Агилере
ФОТО: ЕПА/Жолт Чегледи

Хамилтон је то открио у објави на Инстаграму, а ради се о песми "Пипе" из 2018. Многи су веровали да се ради о Хамилтону пошто се може препознати његов глас, али прави идентитет репера XНДА није био откривен.

Хамилтон има свој студио, пише и компонује песме. Он је рекао да је свој текст у песми "Пипе" написао за два сата.

"Протеклих 10 година или више сам писао и снимао, радио са неким од најталентованијих и најдивнијих људи, на чему сам захвалан. Када пронађете нешто што толико волите, што можете да радите само за себе, мислим да је то невероватан процес. Дошао је тренутак да ту љубав поделим са вама. Немам пројекат или албум, само гомилу различитих песама са којима ће можда неки од вас моћи да се повежу", навео је Хамилтон.

Он је додао да ће у неком тренутку свој рад представити јавности и признао је да је сарађивао са Агилером.

"Једна невероватно дивна и талентована особа ме је питала да учествујем и будем на њеном албуму. Био сам одушевљен и уграбио сам прилику. Имао сам два сата да напишем кратак стих и да снимим. Циљ је био да изађе под другим именом како бисте прво могли да чујете музику а онда сазнате да је реч о мени, али није испало онако како сам планирао", навео је Хамилтон.

"Стидео сам се да признам да сам то ја, не знам због чега, можда због моје несигурности, страха, превише размишљања, нечега што људи могу да разумеју. Желим да кажем да сам ја XНДА и да сам захвалан Кристини Агилери што ми је дала простор да се покажем. Поштујем њу и све што је урадила у послу", додао је он.

Хамилтон ове сезоне у Формули 1 покушава да освоји седму шампионску титулу и изједначи се са рекордером Михаелом Шумахером.

Четврта трка у шампионату на програму је у недељу од 15.10 за Велику награду Велике Британије.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko Pavlović
Sigurno će da bude osmostruki.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.