Почетна / Микс / Формула 1

Нико Розберг ужива у пензији, и то са каквом цицом!

Нико Розберг је прошле године у болиду Мерцедеса, после велике борбе са клупским колегом Луисом Хемилтоном, освоји титулу господара Ф1 каравана, али је само пет дана касније одлучио да се пензионише
ФОТО: Бритни Ворд/Инстрагам

Немац Нико Розберг истиче да ужива далеко од буке мотора, али и да је недавно био веома забринут јер је мало недостајало па да остане без шампионског трофеја.

Недавно смо пехар послали у Гринвуд уз супер мере обезбеђења, али је он једноставно нестао. Дугих пет дана му није било трага. Нисам имао мира, али смо успели да  вратимо. Загубио се у пошти. Сад је све у реду, опет сам срећан – открио је Розберг.

Розберг је истакао да ужива у пензији.

Радим на својој листи жеља, идем данас на Вимблдон, потом у недељу у Силвертон на Велику награду Британије пре инспиративног пута у Силицијумску долину у Калифорнију – истакао је Немац.

Да нема сумње да ужива у пензионерским данима потврђују и фотографије његове заносне девојке Бритни Ворд које су са правом запалиле друштвене мреже.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

тиле
Нико Розберг је Финац.
F1Srbija
Nico Rosberg je od 2014-te godine u braku sa Vivian Rosberg-Sibold i imaju jedno dete a cekaju i drugo. Pomenuta gospodjica Ward jeste devojka bivseg vozaca formule 1, ali u pitanju je Jenson Button a ne Rosberg.
Srdjan
Zar on nije ozenjen?
Karlo Veliki
Ovakvih u Srbiji na svakom cosku. Objektivno, nije nista narocito.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.