Почетна / Микс / Остали спортови

Млади боксери Србије на сцени "Смедеревске јесени"

У славу племените вештине 104 боксера која долазе из свих крајева наше земље учествоваће у бокс спектаклу у организацији Боксерског савеза Србије и Града Смедерева
ФОТО: Танјуг

Манифестација „Смедеревска јесен“ која се у овом граду у славу вина и грожђа одржава по 133. пут, као и прошле године угостиће и младе снаге Србије у боксу.

У славу племените вештине 104 боксера која долазе из свих крајева наше земље учествоваће у бокс спектаклу у организацији Боксерског савеза Србије и Града Смедерева.

Финале је заказано за 20. септембар 2020. са почетком од 19 часова које ће бити одржано на градском Тргу.

На овом чувеном бокс такмичењу бориће се млади ратници наше бокс сцене свих узраста, а први пут је обезбеђен и фонд новчаних награда у износу од 600.000 динара.

Младе бокс снаге наше земље најављују фер плеј борбу.

- Бокс и боксери настављају своју мисију и упркос тешкој години за све нас, за сваког човека на планети због стања у које нас је довео ЦОВИД вирус, идемо даље у нове победе. Бокс је такав спорт и боксери су таквог кова, да се са сваким проблемом ухвате у коштац и траже решење. Иако се догодио велики временски период у 2020. у којој смо сви били паралисани, нисмо могли нормално да тренирамо, то није оставило огроман траг на наше младе бокс снаге, већ их је додатно мотивисало да чим су се створили услови за нормалан тренинг крену у велики рад и брзо врате форму која је била изгубљена, Кроз мечеве квалификација видели смо да су боксери на добром путу и да у одличној тренажној фази која ће их довести до топ форме већ за месец дана, када уколико ситуација са вирусом корона дозволи, имамо велика и важна такмичења, међу којима и Златна рукавица – рекао је Драган Васиљевић селектор младих боксерских селекција Србије.

Стањем на терену задовољан је и селектор свих сениорских селекција Србије Милан Пиперски.

- Брзо смо реаговали на стање у које нас је ставио вирус корона, консолидовали редове и кренули са нашим бокс послом. У току лета одрадили смо кампове, велики део тренинга организован је на отвореном, у салама се радило на дистанци, Важно је да ни једног тренутка нисмо стали, јер бокс је такав, ако једном станеш, пуно времена, рада и труда, велики пут треба прећи да би се вратило на стазу успеха. Бокс манифестација у Смедереву постаје традиционална, одржава се у одличном термину, окупља наше најјаче кандидате за састав репрезентације и одлична је за проверу стања на терену, указује на то шта је добро, а шта треба променити. Квалификације бокс шампионата на градском Тргу у оквиру “Смедеревске јесени” изнедрило је неке нове наде, нове клинце од којих можемо очекивати велика дела у будућности шти јако радује и обећава - закључио је Пиперски.

На градском Тргу у Смедереву у суботу 19. септембра биће одржана и мајсторица Супер лиге Србије између БК “Раднички” Београд И БК Лозница, трећи одлучујући меч који ће лансирати новог екипног шампиона Србије.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.