Почетна / Микс / Остали спортови

Александар Вучић: Срамота је што Срби вређају Ђоковића по навијачкој основи (ВИДЕО)

Коментаришући погрдно скандирање Новаку Ђоковићу на кошаркашкој утакмици Партизан-Црвене Звезде, када је део навијача „црно-белих” вређао најбољег тенисера света, премијер Александар Вучић је подвукао да је тако нешто срамота и да у Србији захвалност најкраће траје.
ФОТО: Бета

- Он је легенда Србије или ће бити легенда. Срамота је што Срби вређају Ђоковића по навијачкој основи. У реду је да мени вичете „Вучићу, педеру”, али да то вичете Ђоковићу, то је безобразлук најгоре врсте - рекао је Александар Вучић.

 

Коментари30
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lazar matić
- Jeste sramota. Isto kao što si i ti sramota za ovu zemlju.
SCOT
Djokovica niko od grobara ne mrzi ,placa porez gde zivi a to sto ovaj covek prica gluposti i dize tenziju dokazuje da je i on strastven navijac svoga kluba kao i mi grobari svog to je rivalstvo. Netreba on da vodi brigu o Novaku nego o gladnom i nezaposlenom narodu
алекса
Срамотно је што "навијачи" КК Каранфил вређају Ђоковића. Али упорно се намерно гура под тепих онај ко је и нахушкао публику против Новака, Онај ко је хушкао публику против Гуровића. И то само зато што су Звездаши. Сви врло добро знамо ко је то! То је онај што малтене живи на хлебу и води (кад би се зезали). Исти онај који се сукобио са једним менаџером зато што је менаџер пре њега гурнуо руку Богдановићу у џеп. Исти онај који је давио децу од двадесетак година, а за то никада није одговарао. Зато што је заштићен као бели медвед. Онај ко се води оном нацистичком "циљ оправдава средства". Онај који нема ни образа, ни морала... Да, исти онај који испира мозак навијачима, манипулишући њиховом љубављу према клубу. Да , баш тај, Пера Цвећар.
Nis
Ako je SRBIN i patriota kao sto prica,neka plati porez toj zemlji SRBIJI koja ga je rodila, a ne da zivi u Monte Carlu ili gde vec... A znamo svi iz kog razloga.
Svetski covek
NIS- Hajde malo pogledaj na netu, gde je koji teniser rodjen a gde zivi i odalke putuje u delove sveta, pa ce ti slika biti jasnija. Idealno mesto za zivot istih bi bio Dubai, a ti razmisli zasto. Sto se tice poreza nauci jednom i zauvek, da sportista ili teniser u ovom slucaju Djokovic, plati porez u onom trenutku kada mu ze da cek ( minus porez - koji mu mora da odbije onaj koji ga placa te uplati porez drzavi ) u mestu gde je isti zaradio, znaci u toj drzavi. Znaci li po tvom, da sad on treba odmah sledeci dan da sto brze doleti u Srbiju i plati i tamo porez ? Nema nigde u svetu da neko placa porez u dve drzave. Takoje nauci jednom i zauvek, da ljudi zive i rade u nemom gradu iz razloga ne da bi izbegli porez, vec zato sto posao kojim se bave to zahteva. I ja zivim van Srbije 35 godina, pa sam sve obaveze ispunio, sluzijo vojsku itd . Kako te nije sramota, da dovodis u pitanje da li je Novak patriota ili ne. Ni ti nisi po mom misljenju patriota, jer ne cenis onog koga ceni svet...
Žarko
Plaća porez u zemlji u kojoj živi,ne može na dva mesta da plaća...To što je izabrao Monte Karlo pre Srbije je apsolutno normalno i ne znam zbog čega se čudiš?!....Njegov patriotizam se ne ogleda samo u novcu već u reprezentovanju svoje zemlje na najbolji mogući način ...Koliko je puta Srbija samo spomenuta zbog njega i to uvek na najbolji mogući način....Kako vas nije sve sramota?!.....Voleo bi da vidim sličan primer u Svetu...Ovo samo u Srbiji može da se desi...Navijači partizana umesto da se pokriju prljavim ušima,oni spinuju kao i uvek i spominju izgrede komšijskih navijača koji su isti kao oni...Nije ni čudo što se stalno upoređuju...Našla krpa zakrpu!!!
kvaka
"U redu je..."? OK, onda priznajes, premijeru,a?! Naravno, da je to ruzno ,ali ne mozes upravljati masom tako lako. Nekad ni pendrek ni lepa rec ne pomaze. To je putanje kulture, tradicije, respekta .Nadam se da Nole razume navijacke strasti, sportista je, ali ne razumem da bas premijer bavi time. Njegovo je da obezbedi jednak tretman svih klubova u takmicenju i u finansiranju drzavnim parama. I da se postuju propisi. Npr. ko ih prekrsi-da leti van lige, upravo prema propisima FIFA, a ne da se uticanjem preko FSS cak osvajaju neregularnostima titule! To je dzungla a ne uredjena drzava , sampionat pogotovo!!! Ipak, sreca je da uvek imamo nove izbore, zar ne!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.