Почетна / Микс / Остали спортови

СЕДАМ ДЕЦЕНИЈА РАДОСТИ: Звезда слави 70. рођендан!

За Спортско друштво Црвена звезда и све оне чијим срцима су блиске црвено-беле боје данас је посебан дан. Трофејни спортски колектив обележава 70 година од оснивања.
ФОТО: Н. Неговановић

Скуп генерација које су протеклих седам деценија, од тренутка када су Слободан Ћосић и Зоран Жујовић „кумовали” Црвеној звезди, градиле оно што овај колектив данас представља, заказан је за подне, у Медија центру фудбалског клуба.

Потрудили смо се, у складу са могућностима, на најбољи могући начин обележимо јубилеј – рекао је Игор Милојевић, генерални секретар СД Црвена звезда ни најавио: – Свечаност ће, поред традиционалног избора најуспешнијим појединцима и клубовима у претходних 12 месеци, обележити и додела специјалних признања људима који су заслужни за оснивање Спортског друштва.

Приче о људима и догађајима који су обележили црвено-белу епоху сабране су на једно место и у још једној форми биће чуване од заборава.

– У сарадњи са маркетинг службом припремљена је монографија на коју смо изузетно поносни и коју ћемо овом приликом да представимо.

Нема сумње да ће и данас, као и свих претходних година, на стадиону „Рајко Митић” да буде као у „кутији шибица”.

Званице су превасходно из спортске црвено-беле фамилије. Нема сумње да ће бити доста гостију – поручио је Милојевић.

Дакле, све је спремно за торту, ватромет, шампањац и стихове „Све што смо желели...”.

ПОЛА ВЕКА ИЗБОРА

Данашњи избор најуспешнијих спортиста Звезде, такође има епитет јубиларног. По тачно 50. пут биће проглашени најбољи појединци између два црвено-бела 4. марта.

На последњем рођендану ласкава признања припала су стрелцу Зорани Аруновић и ватерполисти Андрији Прлаиновићу.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Марко
Још увек дрхтим кад видим те! Срећан рођендан једина!
Budva naviija za ZVEZDU
Od rodjenja mog nije proslo bez imena tvog. Ni dan ni godina ZVEZDO CRVENO.
Aleksandrovic
Terzic, Covic, Miskovic, Dzajic, Knez... Pa vi ste SD CZ Centralni zatvor, a ne Crvena Zvezda
Aleksandrovic
Kakvu funkciju ima Djura u Partizanu?
Exe
Drzi se ti Djurica, on ce sigurno u CZ, ali centralni zatvor, za ove nase cim nadjete dokaze ali prave .
petar
Srecan rodjendan najboljem i najvecem....
CZ VELIKAN
Srećan rođendan ljubavi moja... Da nam budeš večna i da nam doneseš još mnogo trofeja. CZ je uvek bila i ostala prepoznatljiv brend u svetu sporta, i sinonim za uspešnost.
Kokos
Mada niko ne rece da je najtrofejniji, jer znaju da nisu, a nisu ni najveci, najveci i najtrofejniji je JSD Partizan!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.