Почетна / Микс / Остали спортови

На Копаонику 30. јула нова авантура за све љубитеље трчања у природи

На теренима Националног парка „Копаоник“ 30. јула са почетком у 11 часова, одржаће се „Трејл рејс Копаоник“ који представља потпуно нови тркачки изазов за све љубитеље спорта и трчања у природи.
ФОТО: СУ На све стране

Стаза трке пружа се кроз најлепше пределе Копаоника – преко познатог шумског реона „Црвене баре“, па све до „Гобељске“ падине, Меких преседла и Јанкових бара – те је на овај начин свим учесницима трке, омогућено да учествују у једном посебном спортском такмичењу.

Како за искусне тркаче, тако и за све оне који су од скоро почели да откривају свет „дугих пруга“ организатор је припремио стазу дужине 15 км (15к Копаоника), са чак 450 м висинске разлике, чије промене, међутим, нису нагле, те је ова стаза идеална за брзо трчање и учеснике свих степена спремности.

За оне који су од скоро заволели трчање у природи и имају жељу да се опробају у овом јединственом тркачком изазову, на програму је и „7к Копаоника“, односно стаза дуга 7 км, са 115 м висинске разлике, која ће их провести кроз део копаоничке шуме „Црвене Баре“.

ПРОТОКОЛ ДОГАЂАЈА:
Петак, 29.јул 2016. године, 15 часова – долазак такмичара на Копаоник, уз организовано дружење и паста парти
Субота, 30.јул 2016. године, 11 часова – старт трке
Недеља, 31.јул 2016. године, 10 часова – организовано дружење са бициклистима трке „3 стране Копаоника“

 

Организатор трке је Спортско удружење „На све стране“, а очекује се да ће „Трејл рејс Копаоник“ бити посећен од стране свих љубитеља трчања, управо због чињенице да је пред учесницима диван терен Националног парка „Копаоник“ и стазе које су подобне за све тркаче без обзира на степен спремности.

Пријаве за трку врше се онлајн преко сајта www.trailracekopaonik.com, а отворене су све до 24. јула.

На сајту трке сви учесници могу добити одговоре на често постављена питања, погледати детаљан распоред дешавања и информисати се о свим детаљима саме трке.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.