Почетна / Микс / Остали спортови

Гувернер Њујоркa поручио: Дошло време за... Желимо да људи могу да гледају спорт

Њујорк је америчка држава која је најтеже погођена пандемијом, али су сада на сву срећу смртност и нове инфекције у паду
ФОТО: ЕПА/Џ. Мабангло

Гувернер Њујорка Ендру Куомо рекао је да спортске екипе у тој држави могу да се врате у клупске објекте на тренинге, после више од два месеца паузе због пандемије корона вируса.

- Од сада сви клубови спортских професионалних лига у Њујорку ће моћи поново да тренирају – истакао је Куомо на конференцији за новинаре.

Њујорк је америчка држава која је најтеже погођена пандемијом, али су сада на сву срећу смртност и нове инфекције у паду.

Мејџор лига у бејзболу, челници НБА и НХЛ каравана разговарају са представницима синдиката играча о наставку сезоне.

- Мислим да спорт може да се настави без навијача на стадионима, без људи у хали, урадите то. Урадите то! Решите економска питања, ако можете. Желимо вас овде. Желимо да људи могу да гледају спорт. У мери у којој и даље остају код куће, то им омогућава да нешто раде. То је повратак у нормалу - објаснио је Куомо.

- Због тога охрабрујемо све спортске екипе да почну са тренинзима и припремама што пре, а ми ћемо да радимо са њима како бисмо осигурали да се то може остварити - додао је гувернер Њујорка Ендру Куомо.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.