Почетна / Микс / Пливање

Чаба Силађи пети на 50 метара прсно на ЕП

Српски пливач Чаба Силађи освојио је пето место у дисциплини 50 метара прсно на Европском шампионату у Глазгову
ФОТО: Н. Неговановић

Чаба Силађи је остварио резултат 27,20 и бронзана медаља му је измакла за 14 стотинки, односно требало је само да понови резултат из јучерашњег полуфинала, када је оборио национални рекорд – 26,99.

Злато је очекивао освојио Британац Адам Пити (26,09), сребро је припало Италијану Фабију Скоцолију (26,79), а бронза Словенцу Џону Питеру Стевенсу (27,06).

Барна без финала на 50 метара слободним стилом
Андреј Барна није се пласирао у финале дисциплине 50 метара слободним стилом на Европском првенству у Глазгову.
Он је поставио нови национални рекорд у времену од 22 секунде и 27 стотинки, али то је било тек седмо време у другој полуфиналној групи, а укупно 15.
Барна је овим резултатом оборио рекорд Милорада Чавића од пре 10 година. Финална трка на 50 метара слободним стилом одржаће се у четвртак од 16,50 часова.
Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lazar matić
- Bravo Čaba !

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.