Почетна / Микс / Пливање

Скупштина Пливачког савеза Србије: Дробац још четири године

Скупштина је усвојила финансијски извештај за 2017. годину. У Управном одбору биће Горан Зебић, Предраг Милош, Недељко Ајдуковић и Добрила Станковић, док ће још три члана именовати Регионални савези
ФОТО: М. Антић

Борис Дробац биће и у наредне четири године председник Пливачког савеза Србије. То је одлучено на Изборној Скупштини у „Сава центру“ у Београду. Дробац је као једини кандидат добио подршку 33 од 40 пристуних делегата, док је преосталих седам било уздржано. 

 

Хвала вам свима на поверењу. Приоритет је да у наредном четворогодишњем периоду фокус усмеримо на врхунски резултат у сениорској конкуренцији. Овде се само медаља признаје и када се дође до ње на великом такмичењу, отварају се многа врата што се тиче додатног финансирања. Трудићемо се да као и до сада имамо добре резултате у млађим категоријама. Такође једна од најважнијих ствари требала би да буде изградња олимпијског базена димензија 50 пута 25 на Кошутњаку. Вредност радова је 60 милиона евра и надам се да ће то бити одобрено на Влади Србије – укратко је изнео план Дробац.

Овакав расплет је био известан када је објављено да други кандидат Марко Јанковић, који се није ни појавио на Скупштини, повлачи кандидатуру непосредно пре гласања. Јанковић обавља функцију председника Комисије за хартије од вредности.

Сат времена пре почетка Скупштине добили смо писмо од Агенције за корупцију у којем се каже да Јанковић не може да обавља функцију председника ПСС због сукоба интереса. Није било индиција да ће се ово догодити, јер смо пре два месеца тражили образложење и оно је стигло баш на дан Скупштине. Борису честитам на избору и желимо пуно успеха у наредне четири године. Кампања је била фер и коректна и волео бих да и сваки наредни избори за председника буде у оваквом амбијенту – рекао је Драган Јоцић у име зрењанинског Пролетера, клуба који је предложио Јанковића.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sumnjivo lice
Sjajno, 30.12.2019 usvojen je finansijski menadžment zveštaj za 2017.godinu!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.