Почетна / Микс / Зимски спортови

Звезда разбила Медвешчак у леденој хали Пионир – 10:1, Делије певале „Ево банке, Медведу мој”

Оклопници Црвене звезде „одрали” су Загрепчане са готово невероватном лакоћом готово па је на крају меча ИХЛ каравана на семафору било убедљивих 10:1 па се у леденом„Пиониру” чула песма „Ево банке, Медведу мој”
ФОТО: М. Антић
Црвена звезда – Медвешчак 10:1 (0:1, 6:0, 4:0)
Дворана „Пионир”. Гледалаца: 150. Судије: Проксеус, Фаркаш, Николић, Фазекаш.
Стрелци: 0:1 Лука Јарчов (19:46), 1:1 Андреј Цвик (26:26), 2:1 Марко Бркушанин (28:08), 3:1 Лука Вукучевић (29:28), 4:1 Никола Керезовић (30:23), 5:1 Михал Бучкин (30:46), 6:1 Марко Бркушанин (38:55), 7:1 Угљеша Новаковић (40:45), 8:1 Угљеша Новаковић (48:39), 9:1 Јевгениј Леонов (54:23), 10:1 Давид Шефич (56:16). Искључења: Ц. звезда 8, Медвешчак 8 минута.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ранковић, Козак, Бучкин, Новаковић, Подунавац, Сефич, Вучуревић, Бјелогрлић, Бркушанин, Керезовић, Пајевић, Сабадош, Анић, Даниел, Леонов, П. Новаковић, Ђумић, Вукичевић, Цвик.
МЕДВЕШЧАК: Ивасовић, Николић, Бабић, Фичур, Јанковић, Јарчов, Кегаљ, Копричанец, Микулић, Мирић, Пауловић, Пољак, Шимуновић, Смолец, Тадић, Ведлин, Жижановић.

 

Руку на срце, Загрепчани су у Београд дошли са другом поставом пошто већ данас они најбољи играју меч Ебел лиге.

Ипак, како год било, пораз од Црвене звезде и то овако понижавајући сигурно мора да заболи. За изабранике тренера Игора Кривошлика овако убедљив тријумф свакако је мелем на рану после три пораза у Континентал купу и прави путоказ за наставак сезоне.

Обрачун је започео поприлично незгодно за домаћине. „Црвено-белима” била је потреба читава прва трећина да достигну „радну температуру„ и погодак Луке Јарчова 14 секунди пре одмора да их разбесни.

Потом је започета голеада и Београђани не само да су преокренули причу већ су за само четири минута оверили слатки тријумф кад је Михаил Бучким у 31. минут постигао пети погодак за Звезду. Све потом је било само „разбијање” грогираног противника.

Звезда је тако укњижила пету победу у ИХЛ серији, уз само један пораз и гол разлику 36:6 и тако најавила јуриш на трон.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.