Почетна / Одбојка / Еврокупови

БЕРЛИНСКИ ЗИД ЗА ЛАЛЕ: Пораз Војводине на старту ЛШ

У другом мечу ове групе Зенит је у Санкт Петербургу победио Бенфику
ФОТО: ОССРБ

Одбојкаши Војводине поражени су на гостовању од екипе Берлина са 0:3, по сетовима 24:26, 16:25, 21:25, у мечу првог кола Групе Д Лиге шампиона.

Најефикаснији у екипи Војводине био је Милан Зечевић са 14 поена, Давид Мехић је уписао 10, а Лазар Бајандић је додао седам поена.

У немачком тиму бољи од осталих је био Бенџамин Пач са 16 поена, Рубен Шот је постигао поен мање, док је Тимоти Карл уписао девет поена.

У другом мечу ове групе Зенит је у Санкт Петербургу победио Бенфику са 3:0 (25:19, 25:16, 25:23).

Војводина у следећем колу 15. децембра дочекује Зенит, а Берлин гостује екипи Бенфике.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija
Pricate o istoriji,igracima i radu da decom. Debelo se zanosite i teosite uzalodno reci,dok je bilo etuzijazma u Novom Sadu i pokojnom ga Maoa bilo je i neke perspektive.
007
Ne brini ti ni 007 ni Zbilja nisu na već sa aparatima koji će mrzitelje OK Vojvodine na njenim vestima opet i opet pobeđivali iz godine u godinu ko svih ovih zadnjih 40 godina. Samo navedite koga je izbacila od svetskih igrača škola czipa. Miljković je niška škola Kvisko budvanska i to je to. Žare Boškan Gerić Mijić Podraščanin Jovović Luburić.. Svi ponikli u školi Vojvodine. Naši Novosađani a Svetski. Nisam računao one koji su sa 18 došli a afirmisani se u Vojvodini i postali Svetske veličine Braću Grbić Kovača Mešter... Adio paceri odbojkaški. Lizalice u ruke i ližite
Iskreno
I ja bih pricao o istoriji kada je..... SADA..... sve... TRECERAZREDNO.
Samo polako
bice Top 8 ali domace lige
Iskreno
Cestitke Vosi na veoma dobrom prvom setu. Steta sto su pojacanja bila trecerazredna....... sem Parapunova. Nerealno je reci da ova ekipa moze, ove sezone, bilo sta da osvoji. U svakom slucaju...... Svi oni ce ... ...... U Reprezentaciju.
Partizan
Je Vosu Pocistio DVA PUTA servisom. Ribnica je prokrenula 4 set servisom i dobila. Previse rupa na prijemu i nesigurni tehnicari su glavni Vosin problem. Da..... Vosa veoma tesko igra ...... posebno kada su TV prenosi......kada je sudjenje korektno.
@iskreno
Kako mislis da ova ekipa ne moze da osvoji trofej? Zasto su onda dovedeni? I ko ih je doveo? A sigurno ne igraju za sicu.
007 i Zbilja
Na aparatima
007
Ti treneru 008 a sad crno beli grad objasnio si ko si. A tebi će objasniti Vojvodina koju očigledno ne podnosiš ko je glavni i odbojci zauvek. Inače Berlin kao legija stranaca od velikog Rusa Grankina preko Australijanaca Amerikanaca nije ostavila poseban utisak i na Spensu Vojvodina u Crvenbelom gradu Novom Sadu može da ih pobedi. Mladi Zečević je najprijatnije iznenađenje iz odličnog Mehića i Bajandića.
008
e tako, sad nam je vec jasnije kako i zasto su izgubili u Berlinu. Siguran sam da ce biti mnogo bolje sa metuzalemom.
Zivota
Malo objektivnosti nije na odmet. Ova Vojvodina u ovoj LS moze eventualno da pobedi Benfiku i to u NS, protiv Zenita i Berlina da se uzme po setu preko 20 poena je uspeh.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.