Почетна / Одбојка / Еврокупови

Зоран Радојичић после жреба за ЛШ: Бићемо изненађење!

Визура добила ривале по мери у групној фази Лиге шампиона
ФОТО: И. Јагличић

Одбојкашице Визуре из Руме, четвороструке првакиње Србије, играће у Ц групи Лиге шампиона против Динама из Казања (Русија), Хемика из Полица (Пољска) и Марице из Пловдива (Бугарска). То је епилог жреба, одржаног синоћ у московском Хотелу „Карлтон Риц”.

Популарне „ајкулице” на премијери, од 12. до 14. децембра, угостиће у Руми „српски” Хемик, са три европске шампионке из Бакуа, Стефаном Вељковић, Бианком Бушом и Слађаном Мирковић, а у јануару 2018. године следе гостовања у Пловдиву и Казању. Фебруар је резервисан за домаћинства Динаму и Марици и на крају следи путовање у Шћећин, где је пољски шампион био домаћин последњих година.

Наше шампионке у овој конкуренцији имају трећи рејтинг, али се с правом надају борби за друго место, пошто две најбоље другопласиране из све четири групе, настављају такмичење у другој рунди, тзв. „плеј-офу 6”.

И заиста, добро су прошле одбојкашице Визуре у жребу, јер су из свог, трећег шешира, избегле судбину чешког Агел Простејова и нарочито пољског вицешампиона Буђовланија, који су завршили у групама Б и Д, које су већ назване „групама смрти”.

Једног тешког смо морали добити и то је Динамо из Казања – причао је синоћ после жреба Зоран Радојичић, председник Визуре. – Прошле године су нас елиминисали у четвртфиналу ЦЕВ купа, али се нисмо обрукали. У сваком случају очекујем да на оба меча оставимо пуно бољи утисак. Угостити таквог великана у Руми, у четвртом колу, биће празник спорта.

Први човек „ајкулица” се нада да ће његова екипа највећу борбу водити са Хемиком из Полица.

Оне су већ вишеструки шампиони Пољске и радујем се првом мечу на нашем терену против тима, који су својим редовима има две наше дојучерашње чланице, Слађану Мирковић и Бианку Бушу. Ту је и сјајна Стефана Вељковић, сада вероватно и прва звезда клуба. Пољакиње су јаке, али верујем да ће у оба меча о победнику одлучивати једна лопта!

За Радојичића, најтежи мечеви биће против дебитанта у Лиги шампиона, Марице из Пловдива.

Многи ће унапред уписати бодове против Марице, али треба знати да нема лаких ривала у Лиги шампиона. То је на својој кожи осетио руски Краснојарск, који их је очигледно потценио, што се нама сигурно неће догодити. Све у свему, био сам веома узбуђен током жреба и још увек сам... Зато што сматрам да Визура има шансу да се бори за друго место, које уз мало среће води међу 6 најбољих екипа у Европи. Увек сам био оптимиста, наравно, то ћу и остати, јер стварно мислим да наша екипа, са искуством играња у Лиги шампиона из претходних година, може ове сезоне да оствари историјски резултат – закључио је Радојичић, уз кога су на жребу у Москви, клуб из Руме представљали Ана Радојичић, спортски директор клуба и Мартина Мрдак, тим менаџер.

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Yyy
Kod nas ce uvek biti onih kojima su tudji zivoti vazniji od sopstvenih i uvek ce biti onih koji nista ne rade u zivotu i od istog nista nisu radili jer nisu ni stigli dok su gledali sta drugi rade a rugaju se istovremeno drugima i omalovazavaju tudji uspeh. Ovde bi bilo dobro da redakcija ne ucestvuje u satanizovanju porodice i da ne pusta komentare koje imaju veze sa porodicom na nacin kako vec stoji u komentarima jer to nema smisla i nema veze sa odbojkom. Jeste da su svi ukljuceni u porodicni biznis ali to ne sme biti osnov za vredjanje. Sve ovakve napred navedene pozivam da se posvete sebi i svojoj porodici i bice im mnogo lakse u zivotu nego da prozivaju celnike Vizure i bave se njihovim zivotima
Volej
Da li je placen porez za Tijanu Boskovic?Necemo o tome....
zum zum zum
pluvaci,,,,ima teren lopta mreza....pa ce se videti...veoma ste hrabri sto na ovakav nacin ostavljate komentare...ponasate se ko kad curice ostave mladici....glavu gore...pa ima jos lepsoh i boljih prilika...
Napred Vizura
Tolika ljubomora je stvarno nezapamcena! Navijate protiv jedinog srpskog predstavnika u Ligi sampiona. ha ha tuzan je vas zivot. Napred Ajkulice! Pokazite svoj talenat!
A što
Vladanka Gavrilović i baka Desa nisu bili na žrebanju?
Nece biti
Da nema ljubomore. Pa sto se onda bavis time
Прикажи још одговора
Odbojka
Vest o Radojicicima, i njihovim snovima 7 komentara. Vest o Tijani Boskovic odmah ispod, 2 komentara. To smo mi. Mislite o tome.
Bilo bi dobro da nam Radojičić
opiše kako se rastao od Tijane Bošković i njenog oca. Znači nismo to mi nego oni.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.