Почетна / Одбојка / Еврокупови

Војводина завршила учешће у Купу ЦЕВ

Одбојкаши Војводине завршили су такмичење у европским куповима пошто су поражени и у реванш мечу осмине финала Купа ЦЕВ од пољске екипе Асеко Ресовија
ФОТО: ЦЕВ

Асеко Ресовија је вечерас у Жешуву победила Војводину са 3:0, по сетовима 25:20, 28:26 и 25:21 после 82 минута игре.

У првој утакмици, одиграној у Новом Саду, Ресовија је победила Војводину са 3:1.

Асеко Ресовија Жешув ће у четвртфиналу играти против победника двомеча између француског Ажаксиоа и швајцарског Амрисвила. У првој утакмици, одиграној у Швајцарској, Ажаксио је победио Амрисвил са 3:0.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Milos
Pa taj Boza je najbolji igrac i poenter vose, koliko vidim.
NS
menadzer je uslovio Marica da ce Bozu odvesti pa su napravili sa Maricem ugovor da mora da ima odredjenu minutazu pa sad ima prednost u odnosu na ukrainca, mada ni on nije neko pojacanje.
Mozda
je i tacno ali decko ima potencijal, mlad je 19 godina, nije greska i treba ga forsirati kao i druge mlade igrace koji su budućnost naše odbojke a ne da se guraju isluzeni igraci i strani igraci.
raca
Neka Bozo zahvali dobrom menadzeru inace bi zavrsio u ok novi sad ili ok dunav.
NS
nemojte pominjati Bozu, to je promasaj Marica.
007
Neđa nam je doneo titulu posle 10 godina a gledao sam na laoli ceo meč i sasvim smo dobro igrali ali Rešov ima super iskusan tim koji je bio vicešampion Evro lige pre par godina..15 jubilarnu titulu osvajamo sigurno
Marko NS
Nedja je neiskusan,treba vratiti Strahinju Kozića što pre
NS
"Neđa nam je doneo titulu posle 10 godina..." Ako ćemo reć pošteno, nije Neđa doneo titulu, nego ju je Zvezda sama izgubila. Druga stvar, ekipa igra sve gore i gore!!! Toj ekipi treba trener sa autoritetom!
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.