Почетна / Одбојка / Еврокупови

Друга победа Визуре у ЛШ, на опроштају Слађане Ерић

Визура Рума славила је другу победу у ЦЕВ Лиги шампиона, пошто је у петом колу Ц групе савладала Марицу Пловдив из Бугарске – 3:0 (25:23, 25:19, 25:14)
ФОТО: Н. Неговановић
Визура Рума – Марица 3:0 (25:23, 25:19, 25:14)
Хала: СПЦ Рума. Гледалаца: 1.050.  Судије: Моника Ујхази из Мађарске и Јан Елдар Ализев из Азербејџана.
ВИЗУРА РУМА: Ерић, Гајевић, Димић (либеро 1), Лозо, Мићуновић, Лазовић, Алексић, Веселиновић, Ј. Коцић, Ћировић, Пејичић, Родић, М. Коцић, Царић. Тренер: Дејан Десница.
МАРИЦА ПЛОВДИВ: Данчева, Н. Димитрова, Китипова, Николова, С. Димитрова, Чешљар, Тенева, Григорова, Монова, Џосеф, Тодорова (либеро), Миланова, Андреева, Димова. Тренер: Иван Петков.

 

Од самог старта Визура је кренула снажно. Асом Слађане Ерић, којој је ово био последњи меч у дресу Визуре, Ајкулице су отвориле сусрет против Марице из Пловдива.

Добром игром а пре свега одлучном, повеле су 8:5 на првом обавезном предаху а онда су се одвојиле на 13:9 и 15:11.

Обе екипе грешиле су на сервису али то није омело Визуру да игра по плану. Нападом Саре Лозо, домаћин је први стигао до две сет лопте (24:22) и бас снажним нападом Ерићеве Визура је сет завршила у своју корист 25:23.

Противник је преузео иницијативу на страту другог периода игре. Повела је Марица 8:6 када је Визура ухватила замајац и везала серију од 4:0 (10:8), а затим стигла и до великих 18:12.

Ипак, Танева се разиграла са друге стране мреже и противник је стигао на само поен заостатка (18:17). То је дало крила противничком тиму, али Визура се није лако предавала.

После напада Ерићеве и блока Лазовићеве, шампионке Србије су повеле 22:19 што је натерало тренера Петкова да затражи тајм-аут.

Катарина Лазовић донеле је Визури прву сет лопту (24:19) коју је домаћин одмах искористио грешком Григоријеве.

У наставку меча Визура је играла силовито. Повела је од самог старта и ако су противнице само на маха успевале да прекину добру игру Ајкулица.

Имале су домаће одбојкашице предност од 8:4, 11:5 и 16:11, и ту разлику су успешно одржавале до самог краја.

Слађана Ерић донела је Визури меч лопту 24:14 а одмах из прве је користи Сара Лозо за 25:14 и коначних 3:0!

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Svaka cast
vizuri, svaka čast devojkama na fenomenalnoj pobedi u prelepom rumskom ambijentu. Ostaje jedino žal za većom posetom, ali mi se čini da je sneg učinio svoje. No, bez obzira na sve, nastavlja se sa pisanjem novih stranica istorije srpske odbojke, koje će večno ostati ispisane delima ovih mladih devojaka, ove naše dece, ovog OK "VIZURA" RUMA!!!
Ccccccc
Uzmes pa procitas sta sam napisao, ali pazljivo, pa onda komentaises. Ko pominje titule, a kad pomenu Tijanu, i ona je srecno dosla u Vizuru, raspitaj se malo. Da bi komentarisao o odbojci moras da budes "potkovan", a ne samo da nosis potkovice. Primer 1... U ostalim grupama, koga bi Vizura pobedila??? Primer 2... Da li znas kako su preskocili kvalifikacije i usli u grupnu fazu???
Istorija!?
Pa jeste, na srecu su uzeli 4 uzastopne titule... Mora da je i na srecu iz Vizure izasla Tijana Boskovic. Sa takvom srecom bi trebali igrati loto. Imali bi vise koristi. Dve pobede u LS su dve pobede, a ti klubovi sto bi mozda, a mozda i ne bi pobedili Maricu, su upravo to - jedno veliko m o z d a (sto se ne pamti nigde)!
Прикажи још одговора
Mira
Budi se zver,hotel i osoblje...Sladja legenda!!!
Maki
Ericka ode u Modenu u Italiju. Pa mislim da je svim klubovima u ligi sada laknulo sto nje nema, "zena" je pokretac Vizure i to je ocigledno.
RU022
Ne bih se slozio. Odlazak Ericeve svakako je gubitak po tim, ali pravi pokretači ovog tima su Lozo i Lazovic.
Baconi
Bravo za ekipu, od iracica do strucnog staba i g. Radoicica. Samo treba izdrzati i zadrzati ovaj sastav. Zna li ko gde ide Ericeva?
Bravo
Ajkulice svaka cast..bravo za pobedu i za dobru igru

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.