Почетна / Одбојка / Еврокупови

Војводина до тријумфа у Бугарској после преокрета, групна фаза Лиге шампиона све ближа

Уколико елиминише бугарску екипу, Војводина ће у трећем колу играти против победника дуела Теруел - Шомон
ФОТО: В. Марковић

Нефтохимик – Војводина 2:3 (25:20, 25:22, 20:25, 19:25, 11:15)

Бургас - Дворана: Младост. Гледалаца: 600. Судије: Алексеј Пашкевич (Русија) и Игор Шимпл (Словачка). Трајање меча: 105 минута.

НЕФТОХИМИК: Карјагин, Самунев, Димов, Поздњаков 14, Николов, Иванов, Петков 8, Агонцев 2, Симеонов, Салпаров, Христов, Јаковлев 18, Петров 11, Картев 11. Тренер: Најден Најденов. 

ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ: Симић 12, Вућићевић 2, Фундора 13, Ковачевић 4, Костић 2, Мехић 16, Шкундрић (либеро), Вијетски 16, Кујунџић, Радевић 10, Негић (либеро), Тодоровић 1, Рудић, Перић. Тренер: Душко Николић.

 

Одбојкаши Војводине победили су у Бургасу домаћи Нефтохимик са 3:2 (20:25, 22:25, 25:20, 25:19, 15:11), у првој утакмици другог кола квалификација за Лигу шампиона.

Реванш меч је у среду, 31. октобра, од 20.30 у малој сали СПЦ Војводина.

По пропозицијама ЦЕВ, за победе од 3:0 и 3:1 победник добија три бода. Ако се меч заврши резултатом 3:2, победник добија два, а поражени бод.

Уколико обе екипе имају исти број победа и бодова, о укупном победнику ће одлучити „златни сет”, који ће се одиграти одмах по завршетку друге утакмице.

За пласман у групну фазу Лиге шампиона, Новосађанима ће бити неопходан тријумф и у трећем колу квалификација.

Уколико елиминише бугарску екипу, Војводина ће у трећем колу играти против победника дуела Теруел - Шомон. У првом мечу, одиграном у Шпанији, Теруел је победио Шомон са 3:2.

Жреб за групну фазу Лиге шампиона 2019, као и Гала вече ЦЕВ, одржаће се 2. новембра у Будимпешти.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Brane
BRAVO ŠAMPIONI
007
BRAVOOO a valjda će biti na naslovnici ako uđemo u LŠ makar u uglu da ne kažem da nije ni sk prenosio koji je prenosio protiv Mladosti već se moglo uz seckanje pratiti samo na laola tv. koja je odbojkaška tv CEV
Rale-037
Naslovnica? Nema sanse, nisu iz Beograda.
Kompleksi
Su čudo.
Sz
Gazi voso!!!
ГГБ
ВОШААА ЛИГА ШАМПИОНА!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.