Почетна / Одбојка / Еврокупови

Ако прођу Шомон, одбојкаши Војводине у Ц групи Лиге шампиона

Одбојкаши Војводине и Шомона ће први меч трећег кола квалификација одиграти 6. или 7. новембра у Ремсу, док је реванш на програму 13. новембра у Новом Саду
ФОТО: В. Марковић

Одбојкаши Војводине ће, ако елиминишу француски Шомон у последњем колу квалификација, играти у Ц групи Лиге шампиона, одлучено је данас жребом у Будимпешти.

У Ц групи су руски Зенит из Санкт Петерсбурга, немачки Фридрихсхафен и АЋ Волеј из Љубљане.

Одбојкаши Војводине и Шомона ће први меч трећег кола квалификација одиграти 6. или 7. новембра у Ремсу, док је реванш на програму 13. новембра у Новом Саду.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
objavite ,bar možete toliko da je prenos na SK HD koji mora da se dodatno plati,što je pokvareno od sk jer je ovo borba NAŠIH za LŠ ili na LAOLA TV 1 preko interneta ,jes da malo secka al može ko i što VOJVODINA može da pobedi Šomon koji ima stranaca i tri Francuza..npred CRVENBELI U LŠ I dalje u ČETVRTFINALE bar jer je ovo najlakša grupa
kikinda
Hocu na Spens da gledam ligu sampiona napred Voša...
Lugi
Nije toliko bitno da li ce Vojvodina proci Francuze, koji su realno jaci. Vazno je da Vojvodina nastavi dalji proces profesionalizacije kluba, kao nekada u vreme Kijca i Vislavskog. Amaterizam ubija odbojku, narocito beogradskih klubova. Dakle, jos veci budzet, zadovoljni mladi igraci, novi, precizno izabrani, dobro placeni, pa da vidis da li ce se igrati Liga sampiona...
Moma
Šomon je blagi favorit ali naša Voša deluje spremno da sruši veliki Šomon i uđe u ligu šampiona... SREĆNO VOŠO
U najviši rang takmičenja
Šomon je ušao u sezoni 2011/2012. Odmah su igrali play off i od tada su redovni učesnici polufinala ili finala francuske lige. Slabiji su nego prošle godine, Boyer je otišao u Italiju, ali su svakako pravi izazov za našu Vošu. Ukoliko prodju Francuze, imaju jako lepu priliku da prodju i grupnu fazu.
Шомон није прволигаш 10 година
У лигу су ушли у сезони 2010/2011. У сезони 2017. су играли Челенџ куп тако да је тешко да су велики Шамон.
Прикажи још одговора
narod
Srecno Voso!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.