Почетна / Одбојка / Еврокупови

Звезда лако до осмине финала Челенџ купа, Војводина испала од Алпенволејса

Београдски црвено-бели и у реваншу без много муке савладали Радник
ФОТО: Н. Неговановић

Црвена звезда – Радник (Би) 3:0 (25:17, 25:18, 25:18)

Београд - Дворана: Бањица. Гледалаца: 150.  Судије: Али Багде (Турска), Јана Никлова (Словенија). Трајање меча: 66 минута.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Петковић 1, Тадић 11, Синђелић 4, Јовановић 4, Додић 5, Д. Павловић 10, Јевтић (либеро), Ђурђевић (либеро), Мељанац 13, Петровић 1, Н. Павловић, Андоновић 6, Машуловић, Нејић. Тренер: Драган Кобиљски.

РАДНИК: Вуковић 10, Ђурић 10, Перишић 1, Тузланчић 2, Новокмет 9, Ћулибрк 6, Савић (либеро), Балабан, Благојевић, Савић, Дрљић, Манојловић. Тренер: Владимир Милићевић.

 

Црвена звезда је у осмини финала Челенџ купа. Изабраници Драгана Кобиљског и у реванш мечу су савладали Радник из Бијељине максималним резултатом. Црвено-бели су били далеко бољи ривал све време, а на игру нису утицале ни бројне промене из сета у сет.

Војводина је у Новом Саду поражена од Алпенволејса 1:3 (28:30, 22:25, 25:19, 23:25) у ЦЕВ купу, чиме је елиминисана у 1/16 финала, јер је и у Аустрији изгубила 2:3.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zika
Osmankac ne bi trebalo da se vrati, ako je pametan Barem ne za onu platu koju je imao dok je bio tu. Onda on nije valjao a dovedose ovoga koji je izgubio za ova 4 meseca sve sto je mogao. Treba covek da trazi barem isto koliko I ovaj Ima sadasnji. A plata nije mala. E sad.. Da li ce se Boskan I Batez umesati kao po obicaju ostaje da vidimo. Kao I drug Im Zbiljic. Pretpostavljam da HOCE, ipak se oni za sve pitaju. Pa su isto tako od najave SAMPIONSKE VOSE ove sezone svi spali na poraz od Pazara koji je poslednji. Sramota.
Mozes
Samo da ga mrzis, i nista vise...Eventualno da mu pljunes pod prozor :-)! Ubedljivo najbolji trener kog je Vojvodina imala u poslednjih deset godina.Nazalost,"miniran" sa svih strana.
Maki
Mladost koja je u grotlu pendika izrasla ko sampion .....sve su to promenili..Zbiljicu ..obecali su Batez I Boskan ligu sampiona..izgubili od Somona sramotno...od Nemaca isto...od Pazara Super kup koji je poslednji na tabeli i ispada iz lige...utakmica u kupu sa Zvezdom je teska sramota...dokle tako...Vracajte Doktora Osmankaca dok jos nije kasno....
007
realno, momci su bili glavama na Evro polju što se p. retko dešavalo a telom na utakmicama a sad kad su ispali posle teških 4 utakmice i sa drugom postavom će da pobede czip. zajedno,realno
Da....
Obzirom da je Zvezda ostavila nasu Vosu na -10 u polufinalu Kupa ..... ja bih rekao da bi 007 mogao lagano, da se ne bruka i postane 000. Oprostite malecka sedmico, ali....... i sami vidite da nemate veze sa stvarnoscu i realnoscu .
Posle teških 4 utakmice
Realno
NS
Gde fajnal for sto je obecao Zbiljic
Potpuno
tacno. Partizan je solidna ekipa koja prvenstveno nema trenera, kapitena i vodju. 3 u 1 ni kafa ne valja. Dobre igre protiv Vose i Crvene Zvezde je rezultat situacije u kojoj su se igraci motivisali i borili sami po sebi, jer se radi o realno boljim ekipama. U utakmicama gde su igrali protiv izjednacenih ekipa videli su se nedostaci lose pripreme i vodjenja ekipe. Bolje da puste onog momka, koji sad glumi trenera, da bude stvarni trener, bar ima skolu i neko znanje, sigurno bi imali bolje rezultate i bolje bi psihicki i motivaciono pripremao ekipu.
realno
Moguce je da sudije ostete ekipu i na domacem terenu ali definiciju ove vosine ekipe dao je partizan, ekipa u kojoj se ne zma ko vozi a ko otvara kapiju, dobio 3-0 u NS a u Bg imao meč loptu za 3-1.. ende!
007
i na šta si podsetio to je bio tekst Žurnala a moj komentar stoji VOJVODINA i jeste prestonica BALKANA u odbojci što potvrđuju pobede protiv Mladosti i Burgasa ..jedino ako možda misliš da su i ovi nazovi Nemci sa igračima iz najjačih pored nas nacija Balkanci..kako bg. teško pada što u svim sportovima nisu najbolji njihovi czipovci..al neka ,da možemo da koristimo državne i naše pare pored odbojke i rukometa bili bi i u fudbalu i košarci prvaci a o hokeju da i ne pričam

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.