Почетна / Одбојка / Еврокупови

Војводина уписала први бод у Лиги шампиона, Руселар славио после пет сетова

Војводина је уписала и трећи пораз у Лиги шампиона, док је Руселар стигао до другог тријумфа
ФОТО: ЦЕВ

Одбојкаши Војводине изгубили су у Новом Саду од белгијског Руселара са 2:3 (21:25, 20:25, 25:22, 25:22, 12:15) у утакмици трећег кола Групе Е Лиге шампиона.

Одбојкаши Војводине су се вратили у меч после 0:2 у сетовима, повели су у тај-брејку са 8:6, али нису успели да потпуно преокрену резултат и стигну до прве победе у Лиги шампиона.

Најефикаснији у победничком тиму био је Матијас Верханеман са 23 поена, док је исто толико поена у редовима новосадске екипе уписао Павле Перић. Војводина ће у четвртом колу, које је на програму 29. јануара, гостовати Фридирихсхафену.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

kume
Simo izdrzi pa opet prži!!!
007
A jel tvoja.Moja je bar bila a Vi samo puštajte takve zlurade ko ovoga i ponosa Srbije. OK Vojvodina je ponos Vojvodine
Pa čekaj sad
Jel OK Vojvodina ponos Srbije ili Vojvodine ili i Srbije i Vojvodine.
Zivota
Nikic sa onakvim ponasanjem kao sinoc,koje je ponekad veoma degutantno, ne da ne moze da bude lider ovoj mladoj ekipi nego je njegovo dovodjenje APSOLUTNI promasaj!
xxx
Bast tako, sramotno ponasanje za decka sa tolikim iskustvom! Velika 0
007
Vojvodino bravo. Vojvodinaši pravi nas oko 700 u velikoj sali SPENS bravo.Vuče i Pavle bravo a ostali...radna akcija zdravo,zdravo,zdravo
007 jel tvoja firma
i sad sponzor Voši?
Ns magnet
Voša je ponos Srbije! Svaka čast na svemu što rade za srpsku odbojku
To
zamalo se u sportu kaze za konjski nokat. Lep turizam u grupnoj fazi i nista vise... Fali igrackog kvaliteta posebno na primackim pozicijama.
Ponos Srbije
Je osvojio 1 od mogućih 9 bodova i to je sve što su, i što će, u ovom takmičenju osvojiti. Jako sam ponosan, eventualno samo 007 je ponosniji od mene.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.