Почетна

„ОРЛОВИ“ БЕЗ СЕЛЕКТОРА: Игор Колаковић поднео оставку

Селектор мушке одбојкашке репрезентације Србије Игор Колаковић поднео је оставку на ту дужност после неуспешног наступа државног тима на првенству света у Пољској
ФОТО: ФИВБ

Колаковић је у Лођу имао састанак са председником Одбојкашког савеза Србије (ОСС) Александром Боричићем на којем је понудио оставку, а Боричић је прихватио његове разлоге, као и одлуку да се повуче са досадашње дужности.

Током састанка договорено је да Колаковић са стручним штабом направи детаљну анализу учинка на СП у Пољској, као и да ће и убудуће бити на располагању ОСС за све неопходне информације, пренео је национални одбојкашки савез.

Боричић је захвалио Колаковићу на досадашњим постигнутим резултатима и изузетно коректној сарадњи.

Колаковић је дужност селектора репрезентације Србије обављао од светског првенства 2006. и освојио је укупно осам медаља – једну златну три сребрне и четири бронзане.

Одбојкаши Србије под његовим вођством освојили су бронзану медаљу на СП 2010, сребрну медаљу на СП 2013. за млађе сениоре, две сребрне (2008. и 2009.) и једну бронзану (2010.) медаљу у Светској лиги, златну медаљу на ЕП 2011, бронзане медаље на ЕП 2007. и ЕП 2013.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ZAK
ZEZNULO TE TVOJE CRNOGORSKO POREKLO BIO SI TVRDOGLAV A ODBOJKU ZNAS DO DIVLJENJA DA SI LOS TRENER BILO BI MI LAKSE
ZAK
ZNAM DA SI POSTEN I CASTAN COVEK I ODLICAN STRUCNJAK ZNAM DA SI ZNAO DA SU IVOVIC I PETRIC NAJBOLJI TRENUTNO PRIMACI ZASTO IM NISI DAO DA IGRAJU NE ZNAM VEROVATNO VISE OD IGRE PUNO SRECE U NASTAVKU KARIJERE DOBRA SKOLA I ZA TEBE DA UVEK MORAJU DA IGRAJU NAJBOLJI BEZ OBZIRA NA PRITISKE
PERA
HVALA NA DOSADASNJIM MEDALJAMA.
Ipak Vam se moraju priznati uspesi, odnosno medalje koje ste sa igracima osvajali do danas. Hvala na Vasem doprinosu. Ocigledno da treba osvezenja kako u trenerskom , tako se i u igrackom kadru. Zelim Vam uspesnu dalju profesionalnu karijeru. p.s. svi se dobro secamo kada se i Vama klicalo na terasi. Hvala.
Bane
Igore, hvala ti na svemu i uvek si bio covek i trener dosojan nase reprezentacije! Nece Boba Kovac biti nas sledeci selektor, Boba pravi vrhunske rezultate sa Iranom ali i sa Perudjom, malo vise su mu olaksali posao nasi treneri koji su napravili dobru selekciju igraca u Iranu ali Boba nastavlja dobrim putem i svaka mu cast! Nas sledeci selktor ne moze biti ni Slobodan Boskan jer nema iskustva za takvu poziciju buduci da je bio trener u svom klubu u drugom rangu takmicenja u Srbiji a kao selektor CG iako je postigao vrhunski rezultat, slozitece se da Evropska liga nije prametar za nivo koji je potreban nasoj reprezentaciji. Nas sledeci selektor je mozda i NIkola Grbic ali treba imati na um i finansijsku stranu svega...do sada nas savez nije pravio brzoplete, mozda izuzev izbora trenera mladjih kategorija, poteze pa se nadamo da to nece biti ni sada slucaj.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.