Почетна / Одбојка / Репрезентација

Јуниорке имале полуфинале ЕП у рукама, па изгубиле немогуће

Следи меч са БиХ сутра у 22.30, а потом на крају са Пољском
ФОТО: cev.eu

На крњем Европском првнству за јуниорке (због пандемије корона вируса од такмичења одустали Италија, Немачка и Русија) Србија је била на прагу друге победе у Зеници, после стартне дан раније над Словачком 3:1 (25:19, 25:20, 22:25, 25:20)..

Ипак, пуленке селектора Милана Гршића изгубиле су оно што је скоро немогуће изгубити, предност од 11:6 у петом сету, Србија - Белорусија 2:3 (25:16, 21:25, 21:25, 25:20, 13:15).

После 1:2 у сетовима вратиле су се Српкиње у игру, освојиле сет, а потом повеле 11:6. Но, ту велику предност су очас посла прокоцкале (11:11). Имале су још једну прилику, повеле су 13:12, али су потом изгубиле сва три поена до краја.

Вања Савић са 20 и Александра Узелац са 16 поена најефикасније као и у првом мечу. Ксенија Љабиодкина са 22 најбоља на мечу.

Полуфинале је било на дохват руке, али сада се питају и други. Следи меч са БиХ сутра у 22.30, а потом на крају са Пољском. Две најбоље селекције из Групе 1 ће у битку за медаље.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dozvolite
I sta sad... ?
?!?!
Izgleda je sa ovim nasim moguce.
Ljuba
Gocanin ne može da igra za Takovo(koje je smesno)!!!!
Zašto
Samo Kurtagić ne peva himnu? Treba se zapitati da li igra za ovu zemlju ili samo za sebe?
Ljiška
Zato sto ne sme od svojih.
Srbin iz Srbije
Što mora dete da peva himnu? Nije pozvana u hor pa da peva nego da igra odbojku. A vi pevajte kad vas pozovu na takmicenje u jedenju pita...
Прикажи још одговора
Poltrončići
Sklonite bre ovog Milana, nabeđenog trenera... Neko ga godinama gura a čovek je izgubljen u vremenu i prostoru... Od njega i njemu sličnim do izražaja ne mogu doći treneri koji to stvarno zaslužuju... Napred devojke!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.