Почетна / Одбојка / Репрезентација

Боричић: Велики и мали у истом тиму

Председник ЦЕВ истакао да му је драго што је европска одбојкашка фамилија препознала шта је његов тим урадио
ФОТО: ЦЕВ

Александар Боричић је са скоро дупло више гласова добио нови мандат председника ЦЕВ. Један од најистакнутијих спортских функционера Србије добио је 36 гласова, готово дупло више од противкандидата Хана Перкура – 19.

- Драго ми је да је европска одбојкашка фамилија препознала шта смо мој тим и ја урадили у претходном мандату. Убедљива победа говори да су и велике и мале федерације у истом заједничком тиму. Много смо тога променили - од нових догађаја, добре организације, подршке млађим категоријама, до сарадње са великим компанијама. Очекујем да ће тек 2021. и 2022. година, као олимпијска, али и важна за европску одбојку где је Србија домаћин завршног турнира, бити још већа порука и још већа снага одбојке. Можемо да будемо још јачи и богатији и да још више гледалаца кад несрећа са ковидом прође да у свим земљама имамо ситуацију као што је било у Паризу на финалу између Србије и Словеније. Сала је била препуна, а нису могли да верују, јер нису играли ни Французи, ни Руси, ни Пољаци ни Италијани. Одбојка добија једну другу снагу, бићу задовољан ако и у Србији сва средства медија испрате мало више одбојку, јер поготово жене то заслужују које су светски и европски прваци и домаћини првенства 2021 – рекао је Боричић, после скупштине одржане у Бечу.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bacvanin
Ako dobro radi za svetsku odbojku,tada radi i za nasu.Na nasem OSS je zadatak da rade na popularnosti odbojke sto je dosad bio lak posao,sa uspesima nasih reprezentacija..Mladi ne znaju koje na celu saveza,ali znaju da su im mnogi igraci uzor,poput brace Grbic ili Boskovicke kao i mnogo drugih nasih proslavljenih odbojkasa/odbojkasica.
Zlopamtilo
Sećam ga se iz perioda kad je imao stan na Novom Beogradu i vozio Ladu Samaru,sad vila na Dedinju i Mescedes a srpska odbojka tone li tone...toliko
Zlopamtilo slabo se sećaš
Istine radi treba kazati da Boričić nikada nije stanovao na Novom Beogradu. A inače pre Lade je vozio i Moskvič, mada ne vidim u kakvoj je to vezi sa time što srpska odbojka tone. Po Vama bi Boričić verovatno trebao da proda, kako kažete, MeScedes i da onda te pare da savezu za oporavak srpske odbojke. Jel tako Zlopamtilo?
007
A Vi se javljate drveni advokati e pa bg ništa nije uradio za odbojku već Vojvodina Spartak Gik Banat Ribnica VGSK a ovaj kupi kajmak jer je bio član svake partije na vlasti od 90 i to nije ostrašćenost već ogorčenost i istina da neko kupi plodove tuđeg velikog rada i znanja
mmm
Od velike mrznje prema BG zaboravili ste ZLATO sa Olimpijade.
Sta je sa tobom covece?!?
Sram da te bude 007.
Braca
Cemu bre 007 takva zluradost?!? Valjda ste i Vi bar malo iz odbojkaskog sveta! Postovanje za G. Boru i da se sto pre uradi odbojkaski centar / Dom, ali po nekom stvarnom odbojkaskom centru, a to nije nuzno Beograd!
007
Na uspesima Vojvodine koja je svojom strukom i 90 posto igrača vinula našu odbojku krajem 80tih do danas u svetski vrh ovaj cezeovac je avanzovđao za predsednika OSS prvo umesto Rajkća Kijca ili Vislavskog a sad demagogijom i za predsednika cev drugi put. Pa nek uradi nešto da bar dobijemoSP u narednih 4 do 5 godina i za mušku i žensku odbpjku
007 ti si
Elementarno nepismen a zatim i ostrašćen.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.