Почетна / Одбојка / Репрезентација

Селектор Терзић објавио шири списак одбојкашица Србије за Лигу нација

Лига нација ће се играти у "балону" у Риминију од 25. маја до 25. јуна
ФОТО: EPA/KIYOSHI OTA

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић објавио је данас списак за треће издање Лиге нација.

Терзић је на шири списак уврстио 29 одбојкашица.

На списку су техничари: Бојана Дрча (без клуба), Слађана Мирковић (Езачибаши), Мила Ђорђевић (Црвена звезда), Ана Јакшић (Тент) и Рада Перовић (Железничар).

Коректори: Ана Бјелица (Радом), Вања Савић (Јединство), Вања Букилић (Охајо) и Сара Царић (Тент).

Либера: Теодора Пушић (Тарговиште), Бојана Гочанин (Тент) и Сања Ђурђевић (Уб).

Блокери: Милена Рашић (Вакифбанк), Мина Поповић (Скандичи), Маја Алексић (Алба Блаж), Божица Марковић (Топ Спид), Јована Коцић (Алба Блаж), Хена Куртагић (Тент), Јелена Делић (Црвена звезда), Софија Медић (Уб) и Миња Осмајић (Јединство).

Примачи: Бјанка Буша (Фенербахче), Бојана Миленковић (Алба Блаж), Катарина Лазовић (Лођ), Сара Лозо (Алтај), Јована Цветковић (Тент), Александра Узелац (Железничар), Јована Миросављевић (Железничар) и Мина Мијатовић (Тент).

Лига нација ће се играти у "балону" у Риминију од 25. маја до 25. јуна.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mozda 2
Da li je ove godine odigrano prvenstvo i da li je uoceno ko je i kako igrao i ko moze a ko ne moze da osvaja medalje.....Ako to nije slucaj, zasto se uopste igra ligasko takmicenje.
Moze i ovako
Ne treba odmah optuzivati da nisu pozvane naj bolje ili naj perspektivnije.Mnoge od tih propustenih shvataju da ce tamo biti samo za popunu broja,da prve imaju sparing partnerke.Ima devojaka kojima je polaganje ispita prece nego gubljenje vremena a nema sansu da bude izabrana u reprezentaciju.Posebno je za mlade ambiciozne igracice sokantno kad saznaju da idu kuci,a toliko su umislile da su ispred onih koje su izabrane.
Aj sad
Treba selektor da se oduzi onima koji ga tu postavljaju I..zatvoren krug
Kum
Zali Boze
Posmatrac
Neke treba da se prodaju pa im se dize cena.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.