Почетна / Одбојка / Репрезентација

Терзићев тајм-аут за историју: Ви сте мени најбоље на свету, ко их ј...

Одбојкашице Србије за само месец дана освојиле су бронзу на Олимпијским играма у Токију и сребро на Европском првенству у Београду
ФОТО: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Женска одбојкашка репрезентација Србије није успела да освоји трећу титулу првака Европе у низу, а селектор Зоран Терзић у четвртом сету финалне утакмице против Италије узео је тајм-аут и послао поруку играчицама о којој ће се дуго причати.

У тренутку када Италијанке воде 12:4, пред 20.565 навијача у Арени, Терзић је окупио играчице и рекао:

"Хало екипа! И кад се побеђује и кад се губи, и кад је добро и кад је лоше, ви сте мени најбоље на свету. Ко их ј...".

Снимак Терзићевог тајм-аута убрзо је постао виралан, преплавио је друштвене мреже и можда на најбољи начин описује утицај човека, који је већ 20 година селектор, на фантастичне резултате српских одбојкашица.

Одбојкашице Србије за само месец дана освојиле су бронзу на Олимпијским играма у Токију и сребро на Европском првенству у Београду.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sasa
Svaka čast svima u ekipi!
Šumadinac
Bravo za devojke, selektora i stručni štab! Donele ste nam toliko radosti u proteklim godinama da smo ponosni na vas!
Neko
Kad vi budete uspesni i toliko trajali u svom poslu kao sto je slucaj sa Terzicem, slobodno komentarisite da li je "seljak" i "za istoriju bescasca"... Razumite da je covek shvatio u kom pravcu ide utakmica i da je na taj nacin hteo da podigne ekipu. Terzicu kapa dole za sve uspehe a posebno na izgovorenom u pomenutom tajm autu!
UPRAVO TAKO
za istoriju bescasca
ФОЛЕ
Свака част брате.
Џемс@UPRAVO TAKO@ljubo
"Господо чистунци" честитам Вам за коментар. Ви вероватно и не идете у WC. Па да идете повремено у цркву или неки манастир, држите проповеде, и да не коментаришете дела и речи великих и заслужних људи. Оставите "сењљке " да усрећују овај напаћени народ. А "историју бешчашћа" посветите нечем другом, толико тога има за исту око Вас. Уз наклон...
ljubo
a cast na rezultatima i jesu i za mne najbolje na svetu ali ovo na kraju ko ih *ebe nije dzentlmentski a ni sportski ,po meni ispao je "seljak".

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.