Почетна / Одбојка / Репрезентација

Без Маје Огњеновић и Тијане Бошковић у Лиги нација

Србија ће у Лиги нација наступити на турнирима у Анкари, Бразилији и Калгарију
ФОТО: ЕПА/А. Чукић

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Данијеле Сантарели саопштио је шири списак играчица Лигу нација, која је на програму од 31. маја до 17. јула.

На списку нема Маје Огњеновић и Тијане Бошковић које ће прескочити ово такмичење, а на њему се налазе:

техничари: Бојана Дрча, Слађана Мирковић, Мила Ђорђевић, Ана Јакшић и Рада Перовић.

коректори: Ана Бјелица, Сара Царић, Вања Савић и Јована Зеленовић.

либера: Теодора Пушић, Сања Ђурђевић, Тијана Милојевић и Бојана Гочанин.

блокери: Јована Стевановић, Мина Поповић, Маја Алексић, Јована Коцић, Божица Марковић, Јелена Делић и Хена Куртагић.

примачи: Бранкица Михајловић, Бјанка Буша, Бојана Миленковић, Катарина Лазовић, Сара Лозо, Сара Клисура, Јована Миросављевић, Мина Мијатовић, Јована Цветковић и Александра Узелац.

Србија ће у Лиги нација наступити на турнирима у Анкари, Бразилији и Калгарију, од 31. маја до 3 јула. На финалном турниру у Анкари од 13. до 17. јула играће осам најбољих селекција.

Коментари41
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ankec
Srce mi je puno da pored ovakvih ljudi koji ovako komentarisu, sve sami eksperti, Srbija igra polufinale
Zvezdas
Meni je najvažnije da se igračice mog kluba vraćaju u reprezentaciju.Zvezdina deca Djordjevic,Delic i Milojevic budućnost naše odbojke.
Zvezdaš
Milojević je pola igračice, Djordjević posmatrač kao i ja, Delić svaka čast.... Reprezentaciji treba i mora biti nešto ozbiljno, a ne ispujnejne nečijih žejla.... Radi se o ugledu Srbije i njene odbojke i tu NE SME biti "guranja dece" u reprezentaciji. I onako toga imamo po klubovima koliko volite...
Balkanac
Svaki put kad izadje neki spisak što se tiče odbojke jedni te isti komentarišu. Prozivaju igrašice Tenta, CZ a negoduju što nema Pazove na spisku. Dokle više se provlače imena nekih totalno "nebitnih" igračica, koje će biti precrtane čim bude skraćen spisak. Što na spisku nema nigde Antonijević :D ili npr Lazićke. Da niste malo preterali sa Mihajlović, dete ne može ni u juniorsku repku a kamoli prvi tim. I zamolio bih ljude da malo obrate na pravopis, ovo je smejurija.
ССС
Ја морам да одговорим, извини(те), Балканац. Прво, први пут у животу нешто коментаришем на интернету, то довољно говори колико ми је криво због неких играчица и колика је неправда. Друго, не прозивам никога са списка, све имају неки квалитет, нека их, али (много) бољих од неких нема, стицајем околности већина јесу из Пазове, шта да радим. Нису небитне, неке су сигурно најсветлија будућност српске одбојке. Са овог списка се зна ко ће бити прецртан, биле би можда и неке из Пазове, али Тица сигурно не, осим ако би играла стално најјача постава, мада сам мишљења да она није далеко од већине наших интернационалки са списка. Фино је било покушати са К. Лазовић, Ј. Миросављевић, А. Узелац и Б. Тицом, а касније придодати Бранкицу, убацивати још некога од викенда до викенда, али ништа од тога. Треће, нисмо претерали за Ану М. Она је могла комотно играти у првој постави јуниорки. Можда је повређена, па није позвана, јер није играла плеј-оф. Четврто, надам се да мој правопис није прозван.
Odgovor
Lazićka ima samo 175cm što je prenisko za primača i bilo kakav profesionalni nivo odbojke, zato i igra samo u domaćoj ligi. Antonijević je 87’ godište i verovatno se već oprostila od reprezentacije. Dobro je da je Drča pozvana jer ipak je ona naš drugi najbolji tehničar, iako je i ona već u tridesetim…Mesto tehničara nam je najkritičnije za budućnost. Šteta što nikada Danica Radenković nije dobila poziv za reprezentaciju, a dobro je igrala u Casalmaggioru, u Poljskoj…Bolja od Mirković sigurno. Niko za malu Mihajlović nije rekao da je spremna sad za A reprezentaciju, ali za nekoliko godina sigurno.
Lale
Ja samo ne znam da li iko od odbojkaskih strucnjaka ovde cita da je siri spisak u cemu je vise problem mozemo se ljutiti i komentarisati svasta da je pozvan ovaj ili onaj sve te devojke marljivo rade i trude se nemoj mo osudjivati pre vremena nego ih podrzimo dosta je vise osuda
Markoni
A to nema u ostalim sportovima samo u odbojci
Markoni
Stavljanje devojke na bilo koji, pa cak i na "siri spisak" koja nije zasluzila da se na njemu nadje, znamo vrlo dobro kome odgovara (citaj menadzerima). Tako da je u tome problem.
ZALUTALE
Na spisak reprezentacije.... Primači:Mijatović, Cvetković, Klisura, srednji bloker-B. Marković, libera - Milojević, Gočanjn, Djurdjevic, tehničari-Perović, Djordjević..
014
Ovo je jedini dobar komentar ,,ZALUTALE,, bar sto se tice spiska...ali nisu stvarno zalutale. To je ponuda za prodaju..i tsl.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.