Почетна / Одбојка / Репрезентација

Сантарели објавио списак: Без Силвије Поповић и Маје Огњеновић, дебитује Александра Јегдић

Сенироке започеле припреме за Светско првенство
ФОТО: ОСС

Женска одбојкашка репрезентација Србије започела је припреме за светско првенство које ће се одиграти у Холандији и Пољској од 23. септембра до 15. октобра,

Актуелне светске шампионке ће тренирати у дворани СЦ „Вождовац” у Београду до 11. августа за када је планиран одлазак на Копаоник.

Базични део припрема на Копаонику биће спроведен од 11. до 24. августа, а по повратку у Београд, одбојкашице Србије ће одиграти пријатељску утакмицу са Холандијом.

Почетком септембра, репрезентација Србије путује у Напуљ, где ће играти на припремном турниру против Италије, Турске и Пољске.

Одбојкашице Србије ће на светском првенству играти у Групи Ц са Канадом, Бугарском, Немачком, Казахстаном и САД.

Данијеле Сантарели, селектор Србије, у уторак је званично предао списак од 17 репрезентативки.

На списку нема либера Силвије Поповић и капитена Маје Огњеновић, а по први пут са сениоркама је Александра Јегдић.

На списку су: техничари: Бојана Дрча и Слађана Мирковић, коректори: Ана Бјелица и Тијана Бошковић, либера: Теодора Пушић, Бојана Гочанин и Александра Јегдић, блокери: Јована Стевановић, Мина Поповић, Маја Алексић, Јована Коцић и Миња Осмајић, примачи: Бранкица Михајловић, Бианка Буша, Бојана Миленковић, Катарина Лазовић и Сара Лозо.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

LJubitelj
Sve je ok...ali prava stvar će biti kada u reprezentaciju ,kao starter, uđe Aleksandra Uzelac...Hipertalenat...
Nou bre
Jegdic je izvanredna.Ne dobra nego predobra.
Realno
Konačno i Minja Osmajić u A timu! Najbolji bloker ali i najmlađi u Srbiji. Gurajte te mlade pred njima je zaista požrtvovana igra, karijera i motiv!Dosta je trpela senku Hene Kurtagić, potpuno bez veze.
Minja
Odlična, perspektiva, trebalo je nagraditi njen talenat i rad...
ССС
Најбољи коментар!!! Слажем се. Годину је само старија од Хене, али је преталентована.
Xyyzz
Dobro je što je Jegdic konačno dobila poziv za reprezentaciju, jako je dobro igrala u Potsdamu i po statistici bila bolja i od Amerikanke JWO. Šteta što nema Maje ali kako je igrala poslednji deo sezone u Eczasibasiju videlo se da nije u onoj svojoj najboljoj formi i pitanje je kako bi igrala i na SP, jer budimo realno godine sve sustižu pa i nju.
NS
Bravo za brata Cileta!
Pa reci onda
Koja su tri libera bolja od najboljeg libera nemacke lige,svetska a nasa Jegdić.Odlican igrač i treba dobiti šansu
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.