Почетна / Одбојка / Репрезентација

Терзић: Морате да створите мозаик како бисте победили на Светском купу

Селектор Србије Зоран Терзић честитао је тиму на деветој победи у Светском купу, протв Кеније, и поновио да је потребан још само један тријумф до пласмана на Олимпијске игре у Рио де Жанеиру
ФОТО: ФИВБ

Србија је против Кеније остварила девету узастопну победу на Светском купу у Јапану, а врата ОИ отвориће уколико у недељу савлада Аргентину.

Честитам свом тиму, oво је девета узастопна понеда и треба још само да савладамо Аргентину како би извадили карту за Рио – рекао је Терзић.

Он је честитао и кенијској репрезентацији која је „све боља и боља”.

Сваки пут кад се сретнемо са Кенијкама очигледан је напредак у њиховој игри. Иначе, оваква врста утакмица може да буде врло незгодна с обзиром да сви очекују лаке победе. Меч је био интересантан и Кенија је заиста одиграла на високом нивоу – рекао је Терзић.

Он је истакао да ће репрезентација у сутрашњи удлучујући меч са Аргентином ући „као у сваку другу утакмицу”, упркос томе што су свесни важности меча.

Потребно је само да мислимо на меч против Аргентине и да га одиграмо као и сваки други – поручио је Терзић.

Он је истакао да је формула за успех Србије на Светском купу по његовом мишљењу у напорном раду, доброј селекцији играчица које могу да играју против САД, Русије и Кине, као и у веома доброј организацији

Ту пре свега мислим на Одбојкашки савез Србије. Морате да створите мозаик како бисте победили на такмичењу као што је Светски куп. Играли смо од почетка одлично, сви смо поносни на овај успех, јер смо победили такве силе као што су САД, Русија и Јапан . Све у свему, одрадили смо добар посао на овом турниру – закључио је Терзић.

Србија у недељу игра последњи меч на Светском купу против Аргентине од 07 часова по нашем времену.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bravo....
Bravo odbojkasice, izuzetan kvalitet, pojavila se i energija a i trener je shvatio koliko KVALITETAN POMOCNIK TRENERA VREDI.....verujte i ja znam da kritikujem kao Terzic ali ne znam otkud pomocnom treneru onakva energija....i respekt kod odbojkasica....B R A V O
Braca iz Banje.
Samo kao prilog i ilustracija znacaja sadasnjeg pomocnog trenera. Utakmica protiv Japanki i u tajm-autu, posavetovao je Brankicu Mihajlovic kako da blokira i od tada do kraja utakmice napravila je jos 6 poena iz bloka. Na ovo valja dodati jos i ne mali uticaj na dodatnu harmonizaciju ekipe. Na kraju, BRAVO za ekipu i srecno u Riju.
rnjam
Cudno kako niko sada ne kritikuje Terzica! Svaka cast za igracice i trenere! Samo napred!
Braca
Kad se slegnu utisci, onda prica o svemu. Sad bi to bilo nepristojno. SAD SE SLAVI!
baki
izvini ali on nije dorastao za ovu generaciju

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.