Почетна / Одбојка / Репрезентација

Грбић: Нисмо потценили Естонију, већ смо мислили на Француску

Селектор Србије Никола Грбић рекао је да његова екипа била нервозна на почетку утакмице са Естонијом, али да се „ресетовала” после 0:2 и својом препознатљивом игром забележила победу
ФОТО: ЦЕВ

Нисмо потценили противника, то звучи јако ружно. Сви смо били већ у мислима на утакмици са Француском. То је веома опасно, нисмо били концентрисани, противник је играо лепршаво и боље и ми смо постали нервозни јер нам није ишло, а они су играли добро – рекао је Грбић после утакмице у Бусто Арсицију.

Србија се пласирала у четвртфинале пошто је са 3:2 савладала Естонију, иако је губила 2:0 у сетовима.

Приступ нам је отежао пут до победе, али смо после 0:2 све ресетовали и почели смо да играмо онако како знамо, били смо одговорнији, концентрисанији, били смо ту, присутни и због тога смо успели да направимо резултат који смо направили – казао је Грбић.

Наредни противник Србије биће Француска, а Грбић је рекао да мисли да његова екипа има квалитет да прође даље.

Ако се погледа приказана игра у досадашњем делу турнира, Француска игра боље од нас. Али, оптимиста сам, мислим да ће у среду бити боље него против Естоније, у смислу грешака и приступа. Сви ће бити максимално орни, а са друге стране неће бити Естонија или Словачка, већ једна Француска. Мислим да моји момци имају квалитет да победе Француску и прођу даље – рекао је Грбић.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Simo
Ne igraju nikako, što su više zajedno sve su gori,umesto obrnuto!Tim nam je prosek,a trener još premlad i neiskusan,ali treba ih istrpeti,jer i ne vidim neko mnogo bolje rešenje1
poznavalac
Nikola ima sigurno ogromno znanje o odbojci, ali veliki problem je njegova ogromna sujeta koja ga je pratila i kroz celu igracku karijeru. Uvek je sebe stavljao na prvo mesto i samo ga je zanimalo da on ispada junak. U trenerskom poslu je to malo drugacije, igraci su prvi a trener sedi iza njih. Sve dok ne bude to naucio i dok nebude shvatio da on ne moze da bude vise prva zvezda tima, nasoj reprezentaciji se ne pise dobro, a i njemu kao treneru. ajde Srbijo probaj veceras da iznenadis Francuze!!!!
007
a i tako je to kad vodi povređenog petrića a katić koji je uz ivovića naš najbolji primač i koji se dokazao iu čelendž kupu i a timu ne igra.i šta će mu 2 libera jer bolje je imati 5 primača pa ako se i povredi kibero jedan od njh uskače.. MOMCI SAMO HRABRO PROTIV francuza da puknu od suza.
....
Da li si primetio da sve ekipe imaju 2 libera? To je po pravilima CEVa...
Lala
Katic bolji od Petrica?! E svasta...
lazar matić
- Ili nemate igru Nikolice ?
Nk
Nikolino znanje o odbojci je ogromno. Znanje o vodjenju ekipe diskutabilno. Jos uvijek razmislja kao igrač.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.