Почетна / Одбојка / Репрезентација

Терзић саопштио састав тима за Гран при

Женска сениорска репрезентација Србије путује у четвртак у Немачку где ће са домаћином одиграти једну званичну и две затворене пријатељске утакмице, а затим ће наставити пут у Јужну Кореју, где ће од 1. до 3. августа играти на Гран прију.
ФОТО: ФИВБ

Селектор Зоран Терзић саопштио је састав тима који ће играти на Гран Прију.

На списку су:

Техничари: Маја Огњеновић и Бојана Живковић .

Коректори: Сања Малагурски и Ана Бјелица.

Либера: Сузана Ћебић и Силвија Поповић.

Блокери: Наташа Крсмановић, Милена Рашић, Стефана Вељковић и Нађа Нинковић.

Примачи: Јелена Николић, Бранкица Михајловић, Брижитка Молнар и Тијана Малешевић.

Србија и Немачка ће у петак, 25. јула од 19 часова у Вилсбибургу одиграти званичну пријатељску утакмицу, док ће се два затворена меча одиграти у суботу, 26. јула и у недељу, 27. јула, такође у Вилсбибургу. Сениорке Србије ће у понедељак, 28. јула из Немачке отпутовати за Хвасеонг, где ће од 1. до 3. августа играти на турниру Б групе И дивизије Гран Прија.

Финални турнир Гран Прија биће одигран од 20. до 24. августа у Токију, у Јапану.

На Финалном турниру играће Јапан, четири првопласиране селекције после Интерконтиненталне рунде и победник Финалног турнира ИИ дивизије.

Сениорке Србије играће четврти пут на Гран Прију, на којем су до сада освојиле две бронзане медаље, 2011. и 2013.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

petar ivanic
citao sam u zurnalu kada je istaknut sastav senjorske reprenzetacije da maja i sara imaju preko 200 zvanicnih utakmica u a timu. nigde nisam pronasao da je to savez objavio a i zurnal nije komentarisao sem kao cinjenicu u spisku igracica. mislim da bi zurnal trebao da od tih igracica uzme intervju i objavi ga kao tekst zasluznih sportista. svi zajedno moramo priznati da je malo sportista koji se mogu pohvaliti sa brojem odigranih utakmica u nacionalnom dresu. ja im cestitam na impozantnom broju utakmica i zelim da toj cifri dodaju dodaju jos uspesno odigranih meceva. hvala im.
Balkanac
Tijana iskoristila odustajanje Joce i upala na spisak. Po imenima imamo stvarno dobar sastav, samo cemo videti kako ce sve to izgledati na terenu. Po meni sestorka: Ognjenovic-Bjelica, Rasic-Veljkovic, Nikolic-Brankica, Suza... Mada ce se Terzic mislim, pre odluciti za Saru umesto Stefane i Malagurski umesto Bjelice. Ekipa ako se ne istrosi na GP ima zaista lepe sanse za medalju na WCH. SRECNO devojke!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.