Почетна / Одбојка / Репрезентација

СВЕТСКА ЛИГА: Србија на крилима чудесног Лисинца победила Бразил!

Четврту победу у исто толико мечева остварили су сениори Србије, али ова последња над Бразилом је посебно важна. Због историје, због самопоуздања
ФОТО: Н. Неговановић

СРБИЈА - БРАЗИЛ 3:1 (19:25, 25:15, 25:21, 25:22)

Дворана „Александар Николић”. Гледалаца: 8000. Судије: Симоне Санти (Италија), Педро Фабиан Коника (Аргентина). Трајање меча: 142 минута.

СРБИЈА: Ивовић 13, Јововић 2, Никић 13, Атанасијевић 15, Подрашчанин 11, Лисинац 18, Мајсторовић (либеро). Нису играли: Околић, Ковачевић, Катић, Брђовић, Станковић, Лисинац, Росић. Селектор: Никола Грбић.

БРАЗИЛ: Резенде, Де Соуза 14, Фонтелес 12, М. Соуза 7, Саткамп 4, Лукарели 18, Д. Сантос (либеро), Арјона, Гуера, Kaрбонера 3. Нису играли: И. Сантос, Д. Соуза, Боргеш. Селектор: Бернардо Резенде.

 У Београду је савладан велики ривал, чиме је Србија остала једина непоражена екипа у елитној дивизији!

Показали су „орлови“ да су прави тим. Искуство Никића и Подрашчанина, ударничка снага Атанасијевића и Ивовића, и изванредна партија Лисинца, учинили су да Резендеова екипа делује недорасло.

А почетак је указивао на другачији исход, стари знанци су стартовали онако како и доликује, са доста поштовања, па се играло поен за поен...

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
BRAVO MOMCI I BRAVO NIDŽO što si se setio istina malo kasno za RIO al ipak na vreme za ovu sjajnu genertaciju da ih nateraš da poprave do savršenstva servis koji je u današnjoj vrhunskoj odbojci nabitniji element igre pa i prijem koji je to oduvek i bio.samo tako do TOKIA 2020 I ZLATA.
Pile
Srednjaci najbolji,napokon spojio Podraščanina i Lisinca,kakav Stanković,Kovačevići,pa i onaj Nikić nije trebao da se vraća,ali ide na bolje,mada se svi pripremaju za OI i igraju sa rezervom,ali mi treba ovako da pucamo iz sveg oružja,hrabro,fajterski,samopouzdano...
Da.....
Uspeo je Nikola da prepozna momke koji zele da igraju za ekipu ..... a ne za sebe.... plus osecanje da je svako zamenljiv, uz pozeljnu srecu i to je ono pravo.... Bravo momci
Petar
A ko to nije zeleo da igra za ekipu?
Dragan
Izvrsna utakmica, atomska odbojka! Bravo!
joco
nažalost prekasno su momci dostigli pravu formu za nastup na OI,ovako nam svetska liga služi za utehu
Nele
Ovo nije uteha!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.