Почетна / Одбојка / Репрезентација

Владимир Грбић: Голијанин да оде са места председника ОСС

Легендарни српски одбојкаш Владимир Грбић поручио је да председник Одбојкашког савеза Србије Ненад Голијанин мора да напусти ту функцију након што није гласао против пријема косовског савеза у Међународну одбојкашку федерацију (ФИВБ)
ФОТО: Н. Неговановић

- Од 1991. године, откад сам део Одбојкашког савеза, нисмо били у тежој ситуацији. Ту смо јер смо изашли из оквира спортске организације каква је ОСС. Умешана је политика без икакве потребе и то због личног става председника Ненада Голијанина. На Конгресу у Аргентини, требало је гласати против пријема Косова у ФИВБ и са тим смо сви сагласни - рекао је Грбић Тањугу.

 

Грбић, који је актуелни први потпредседник ОСС, истакао је да је на седници Извршног одбора, која је уследила после Конгреса ФИВБ, интерни договор био да се сачува интегритет и јединство организације, што је рађено претходних 20 година, и да се закаже ванредна Скупштина ОСС.

- Председник Голијанин, који је одговоран за актуелну ситуацију, то није испоштовао дискредитујући чланове ИО у медијима. Мој став је да на предстојећој ванредној Скупштини, треба да се изгласа неповерење председнику Ненаду Голијанину. Уверен сам да ће делегати ОСС донети најбољу одлуку за српску одбојку - закључио је Грбић.

Ванредна Скупштина, на којој ће се гласати о поверењу Голијанину, ОСС одржаће се 25. октобра.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Uros
Idi bre pecaj. Da su se takvi kao ti pitali, odavno bi Bora i Nenad otisli i odavno bi sve propalo. Da nije njih dvojice ne bi bilo ni o od odbojke u Srbiji, a odbojka je najbolje sto imamo. Na srecu ili na nesrecu.
I obojica pomenutih
dok su čuvali našu siromašnu odbojku abnormalno OBOGATILI, Ipak se odbojka igrala i pre njih, a hvala Bogu, igraće se i posle njih.
Petar
A da li i Divac treba da ode! Dal da ti damo pusku pa da ti pobijes sve.
BOŽA PUB
Secam se utakmice sa amerima i cuvenog urlikanja u kameru velikog patriote gospodina Grbica"KOGA ĆE ONI DA BOMBARDUJU" pa kad su poceli da nas lupaju nisam cuo da je taj isti gospodin napustio taj prljavi zapad i vratio se u Srbiju. Pun mi je k... laznog patriotizma za siroke mase
XXL
Bravo Bozo!
otac
patriote sta da rade deca srbi i goranci koji igraju na kosovu odbojku..................da dodju u srbiju
Odbojkas
Darko,ne samo sto si nepismen,nego si i neupucen u celu situaciju u OSS!Ti si vise za ljude iz praistorije,a ne za mlade,energicne,nekompromitovane...
Ticu
Gramatika, bravo:-) Ko razume shvatice, a ko ne razume sVatice
Gramatika
Ovo je velika opomena za nase skolstvo!
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.