Почетна / Одбојка / Репрезентација

НИШТА ОД СП: Украјинци прејаки за Орлиће

Јуниори Србије поражени у одлучујућем мечу квалификација за Светско првенство
ФОТО: ЦЕВ

СРБИЈА – УКРАЈИНА 1:3 (24:26, 12:25, 25:18, 22:25)

Дворана: СЦ Пожаревац. Гледалаца: 950. Судије: П. Буркијевич (Пољска), О. Јоснут (Турска). Трајање меча: 107 минута.

СРБИЈА: Буша 16, Вучићевић 6, Кујунџић 14, Мехић 12, Тодоровић 1, Недељковић 3, Ћировић, Перишић, Перић, Ковач, Батак, Павловић 1. Селектор: Владимир Васовић.

УКРАЈИНА: Полујан 14, Плотњитски 14, Оловен 4, Рохожин 9, Вјетски 14, Клепко 1, Кучер, Остапенко 5, Љикодид, Столбунов 1. Није играо: Онипко. Селектор: Миколај Пасажин.

 

У сусрету две селекције које су приказале убедљиво највише на турниру у Пожаревцу, одбојкаши Украјине савладали су Србију, чиме су резервисали место на Светском првенству у Чешкој.

Пружили су Орлићи достојан отпор, али ипак недовољан да се савлада јак противник.

Коментари26
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Svi
Zasučite rukave i radite bolje sa decom, pa ce rezultat sam doci.... Upravu je taj koji je napisao da se deca iz unutrasnjosti ne prate dovoljno i to zaista nije u redu, sve se svelo na bg, novi sad i kraljevo donekle, treba svi koji se pitaju za mladje kategorije da budu na zavrsnim turnirima a ne da po kafanama selektiraju decu.
lepa sela, ( i jos lepsi ljudi ) lepo gore
„Ваше чувено поштење, увек сте били пуни тих ср**а о поштењу. Ви господине капетане, јел ти мислиш да је једина кућа, коју смо ми њима запалили или они нама запалили, поштено зарађена, јесте ку*** мој! Да је поштено зарађена не би их тако лако палили једни другима. Док вам је ћопави Загорац трпао у ду** америчке доларе знали сте да кењ*** о братству и јединству да се смјешкате једни другима. А онда је дошло вријеме да сводите рачуне. Нема проблема, само што их нисте раније сводили, него сте се 50 година издр****** овде, 50 година кар*** најбоље пи***, возали најбоља аута, а сад кад вам се к*** више не диже, е хајде сад мало да се бавимо поштењем. Е па иск**** се ја на сво ваше поштење и на сву ту вашу поштену генерацију.“
Realno
Ljudi, pa sve i da ode Vasovic, nema ko da ga zameni jer su generacije vec upropastene... U Srbiji nema trenera koji zna da radi... Da nece mozda glumac Bonić da bude selektor? A priča se da hoće... E Srbijo...
Smejurija
Hoce li mi neko reci zasto veliki trener Buca nije pomocni i Grbicu kada je vec pomocni u svim selekcijama ! Zbog ove lakrdije sastavili juniorsko i kadetsko prvenstvo, da bi pruzili dostojan otpor Ukrajini, pa na sta ce to da lici?
brano
u ossrb se desavaju stvari kao i u politicu, ko je u struji za gajica taj moze biti selektor, ko je uz grbica taj nemoze ni da pridje klupi, primer smena trenera kod pionirki, steljic - scepanovic, a rezultati nisu bitni, bitna su predizborna obecanja

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.