Почетна / Одбојка / Репрезентација

Терзић: Без енергије и мотивације смо просечна екипа

Селектор српских одбојкашица Зоран Терзић рекао је да је лоша игра пре свега у одбрани разлог пораза од Бразила и да се нада да ће већ у следећој утакмици његова репрезентација бити у препознатљивом стилу
ФОТО: Н. Неговановић

Показали смо како функционише екипа која пре свега игра без одбране. Кад играмо без енергије и мотивације, просечна смо екипа. Надам се да ћемо већ од суботе играти у нашем препознатљивом ритму – рекао је Терзић после утакмице у Сендаију.

Репрезентација Србије је изгубила од Бразила са 3:0 у сетовима и то јој је први пораз у Гран прију, после три победе.

Наша реакција није била ни приближно каква је требало да буде. Видело се да је после 3:0 у првој утакмици било задовољство и опуштена варијанта, у смислу да ћемо их опет лако победити. Од првог поена је било приметно да је Бразил са много више мотива ушао у утакмицу – казао је Терзић.

Наредни противник биће Јапан.

Против Јапана је увек било тешко, посебно у Јапану, пуна хала, фантастична атмосфера. Неће бити нимало лако. Желимо да пружимо добру игру, а резултат ће вероватно доћи као последица те добре игре – истакао је Терзић.

Репрезентативка Србије Бранкица Михајловић рекла је да је несхватљив пад после првог сета.

Први сет је био веома добар и онда се десио пад из непознатог разлога. Бразил је много боље играо него у Анкари, а ми нисмо играле добро. Не видим разлог зашто бисмо психички пале. Морамо боље у следећој утакмици – рекла је Михајловићева.

Милена Рашић је казала да очекује много бољу игру у следећој утакмици.

Правиле смо велики број грешака, да ли је то сервис или напад, а и одбрану смо играле много лоше у односу на претходне утакмице. Надам се да ћемо то исправити до следеће утакмице – казала је Милена Рашић.

Утакмица против Јапана играће се у суботу од 7,10 часова.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nikola
Zenska odbojka je specificna moje mksljenje je motivacije Ima I graduated u polju tanka I zastita prime kad a je ideal and u visokoj rotaciji lrotivnika Nema penal a Nema bez of maxa na antenu jednostavni pore I Nam treba just mora Maja da se motive ona kad a pane padne cela Ekipa zoki znam devojke
Realno
To se moze pripisati svakoj ekipi ili pojedincu u pojedinacnim sportovima. Nisi otrkrio toplu vodu Terzicu. Npr. pogledaj Noleta u zadnje vreme... rezultat = trud+motivacija+talenat+sistem... na tebi je da motivises svoje igracice....

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.