Почетна / Одбојка / Репрезентација

Терзић: Ствари које не би смеле да се дешавају, мени је стварно жао

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић рекао је да је његова екипа данашњи меч против Јапана одиграла опуштено и незаинтересовано
ФОТО: fivb.com

- Приметно је да, ако неког победимо једном и састанемо се са истим противником врло брзо, много опуштеније играмо те утакмице, могу чак да кажем и незаинтересовано - рекао је Терзић. - Данас је то било врло приметно од завршнице другог сета када смо имали велику предност и кренули да играмо потпуно релаксирано и опуштено у смислу да нисмо поштовали ништа од онога што смо се договорили, а мотив и жеља нису били ни приближно на нивоу на ком треба да буду.

Женска одбојкашка репрезентација Србије претрпела је други пораз у овогодишњем издању Гран прија. Јапан је јутрос у Хонгконгу победио Србију са 3:2 (21:25, 20:25, 25:23, 25:20, 15:12) у мечу другог кола Г групе трећег викенда Гран прија.

Уместо максималне победе и нова три бода, одбојкашице Србије су против Јапана освојиле само бод. Србија је водила са 2:0 у сетовима и 22:18 у трећем, али је на крају поражена.

- То су ствари које не би смеле да се дешавају. Мени је стварно жао што је то тако и мораћемо изгледа много да радимо на тим стварима.

Србија ће сутра у последњем, трећем колу играти против Кине од 9.45.

- Надам се да ће сутра против Кине бити боље. Видећемо у ком ћемо саставу играти, али сматрам да је то најмање важно ако будемо поштовали оно што смо се договорили и ако мотив буде током целе утакмице на високом нивоу.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.