Почетна / Одбојка / Репрезентација

Тијана Бошковић најбоља у Европи, Пољска–Србија „догађај године"

Коректор одбојкашке репрезентације Србије Тијана Бошковић проглашена је вечерас у Москви за најбољу одбојкашицу Европе у 2017. години.
ФОТО: www.ossrb.org

Како је саопштио Одбојкашки савез Србије, играчица Езачибашија из Истанбула проглашена је за најбољу на традиционалној „Гала вечери” ЦЕВ, која је одржана вечерас у Москви.

Бошковићева није присуствовала додели, а награду ће јој уручити потпредседник и благајник ЦЕВ Озкан Мутлугил, на сутрашњој утакмици турског првенства између Фенербахчеа и Езачибашија.

Бошковић је предводила Србију до златне медаље на овогодишњем Европском првенству у Азербејџану и Грузији, где је проглашена за најкориснију играчицу на турниру.

За „ЦЕВ догађај године” проглашена је утакмица Пољске и Србије, одиграна на Националном фудбалском стадиону у Варшави, пред 65.407 гледалаца на отварању овогодишњег Европског првенства за одбојкаше.

За најбољег одбојкаша Европе проглашен је Максим Михајлов из Зенита из Казања.

Најбољи тренер у женској конкуренцији је Ђовани Гвидети из Вакифбанка, док је најбољи у мушкој конкуренцији Владимир Алекно из Зенита из Казања.

Почасни потпредседник ЦЕВ и некадашњи председник Одбојкашке федерације Италије Карло Магри добио је награду за животно дело.

Тијана Бошковић: Почаствована сам

Како је Журнал и најавио, Тијана Бошковић, коректор женске репрезентације Србије и турског Езачибашија, проглашена је за најбољу играчицу Европе у 2017.

Бошковићеве није било у Москви, па ће јој на данашњој утакмици турског првенства између Фенербахчеа и Езачибашија награду уручити Озкан Мутлугил, потпредседник ЦЕВ.

- Жао ми је што нисам у Москви, али ме очекује важан меч са клубом. Диван је осећај бити изабран за најбољу одбојкашицу Европе 2017. године.  Срећна сам и почаствована због тога. Ова награде ме додатно мотивише да радим више и будем боља – казала је српска репрезентативка у краткој видео поруци.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

To je sve
Normalno. Biće i sveta, siguran sam. Bravo i čestitke!
NENA
Tijana iskrene cestitke za najbolju odbojkasicu Evrope u 2017 godini. Mlada, uspesna i uvek nasmejana. Neka te sreca uvek prati u zivotu ,
Bzvz
Uz duzno postovanje Gvidetija, nije zasluzio da bude proglasen za najboljeg trenera. Nepravda prema Zoranu Terzicu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.