Почетна / Одбојка / Репрезентација

Терзић: Можемо да побеђујемо, без обзира на састав

Селектор српских одбојкашица Зоран Терзић рекао је да је његова репрезентација показала да може да побеђује без обзира на то у ком је саставу
ФОТО: ФИВБ

Веома важна победа јер морамо да покажемо да Србија може да побеђује, без обзира на то да ли игра у комплетном саставу или евентуално са неким изменама. Не треба победу или пораз да одређује индивидуални квалитет, већ то како играмо – рекао је Терзић после утакмице у Макау.

Репрезентација Србија је остварила и другу победу другог викенда Лиге нација, пошто је са 3:1 у сетовима била боља од Пољске. Наредну утакмицу играће у четвртак против Кине.

Морамо да будемо задовољни. Одморили смо неке играче. Екипа је спремна за наредну утакмицу. Пораз не би био претерано катастрофалан, али би нам пуно значила победа пре свега због пласмана на фајнал-сикс, а и увек је лепо победити Кину која је тренутно репрезентација број један на свету – казао је Терзић.

Капитен екипе Милена Рашић рекла је да српска селекција мора да поправи сервис и игру у одбрани.

Било је нервозе на почетку и требало је времена да уђемо у ритам, али је Пољска напредовала. Кина је исто у измењеном саставу, али не смемо да се опустимо – навела је Милена Рашић.

Ана Бјелица је рекла да је веома добро што су све играчице биле укључене.

Играле смо на високом нивоу, иако на почетку није изгледало као што може и треба да буде. То је нормално јер смо тек почеле и мислим да ћемо играти све боље – рекла је Бјелица.

Утакмица између женских одбојкашких репрезентација Србије и Кине играће се у четвртак од 14 часова.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Влада
"Пораз не би био претерано катастрофалан" треба да значи био би умерено катастрофалан?
nele
Pa ne bi, jer dosta je 5 poraza i 10 pobeda za plasman na finalni turnir

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.